FILMEZZUNK.HU
Röhrig Géza: fotó ATV.hu

Röhrig Géza az AMEN koncertjén énekelt

5500

Röhrig Géza az AMEN zenekar lemezbemutató koncertjén vendégeskedett.

Röhrig Géza, a Saul fia Oscar díjra jelölt film főszereplője volt a meglepetés vendég szombaton este a Hit Parkban, a Pajor Tamás fémjelezte ÁMEN zenekar lemezbemutató koncertjén. A zsúfolásig megtelt Hit Csarnokban hatalmas ováció fogadta a gitárjával színpadra lépő sztárt . Miután Pajor Tamáshoz fűződő kapcsolatáról beszélt, ami tinédzser koruk óta létezik, A Próféta című saját szerzeményét adta elő. A dalt végig ütemes taps kísérte, ami nyilván nem csak a dalnak, hanem annak a fantasztikus sikernek is szólt amit a Saul fia elért a közelmúltban. A film stábja az elmúlt hetekben Golden Globe díjat vehetett át, sőt a február 29-i Oscar gálán is esélyesként ülhetnek a többi filmsztár között.

“A színész, aki alapvetően költő és író, a ’80-as évek óta áll ismertségben Pajor Tamással. Röhrig akkoriban a Huckleberry nevű zenekarát vezette, sőt több közös koncertjük is volt Pajorral.” – tudhatjuk meg az atv honlapján

Egyébként nem szokatlan, hogy a filmsztárok otthonosan érzik magukat egy koncert vendégelőadójaként. Robert Downey Jr., többek között a Vasemberek és A bíró főszereplője együtt énekelt Sting-gel, amikor az ex-Police frontemberének 60., szólókarrierjének 25. évfordulóját ünnepelték egy nagyszabású koncert keretein belül. A jeles eseményen vendég szerepelt még Stevie Wonder, Bruce Springsteen és Billy Joel is. (Robert Downey Jr. előadását megnézheted itt)

 

 

 


Article Tags: