FILMEZZUNK.HU
Deadpool - heti mozibemutatók

Heti mozibemutatók: 2016.02.11.

2093

Heti mozibemutatók

A héten debütál a Marvel következő nagy dobása, az álarcos igazságharcos. Jön egy érdekesnek tűnő osztrák dokumentumfilm, illetve, hogy a kicsik se unatkozzanak, elmehetnek megnézni egy aranyos jegesmedvét. Lássuk hát mik a heti mozibemutatók:

  • Deadpool: Wade Wilson profi bérgyilkos súlyos rákban szenved, és egyetlen megoldás számára az, hogy elfogadja a kormány ajánlatát, amely szerint nagy árat kell fizetnie az egészségéért: arca rettentően eltorzul, valamint szuperhősruhába bújva kell járnia a várost, és felpofozni a rosszfiúkat. Wade Wilson innentől kezdve nem hétköznapi ember: Ő Deadpool!
    A Marvel képregények legellentmondásosabb figurája Deadpool, a zsoldos, akinek soha be nem áll a szája, és nem rest dirib-darabokra szecskázni ellenségeit, ha úgy adódik. Az egyszerre poénos és brutális szuperhős saját egész estés moziadaptációt kapott, de sokáig nem volt biztos, hogy az milyen korhatár besorolást kap. A véres harcok, és a képregény rajongói végre megnyugodhatnak, a film 18 éven aluliaknak nem ajánlott! – tribeca.hu
  • A pince: Nem is gondolná az ember, hogy mi minden történik egyes emberek pincéjében. A film nem köntörfalazva, furcsa emberek furcsa pincéibe kalauzolja el a nézőt.
  • Norm, az északi: Norm egy sarkvidéki jegesmedve, aki három lemming barátjával arra kényszerül, hogy tegyen valamit, amikor egy mániákus fejlesztő azt veszi a fejébe, hogy luxus öröklakásokat építsenek fel a sarkkörön. Norm és barátai úgy döntenek, New York-ba indulnak, hogy meggátolják az eszement tervet.

Valentin nap alkalmából 4 további filmet is bemutatnak a mozik. Mivel honlapunk nem támogatja a szexuálisan túlfűtött alkotásokat, ezért azokat nem tesszük közzé.

(Címlapkép: rated.hu)


Article Tags: