FILMEZZUNK.HU

Rendes fickók (The Nice Guys) – Szinkronos előzetes

2823

Rendes fickók (The Nice Guys, 2016) – Magyar nyelvű előzetes

A Durr, durr és csók, illetve a harmadik Vasember rendezője, Shane Black ismét megpróbálkozik egy mozifilmmel. Ezúttal az 1970-es évekbe röpít vissza bennünket, nem kis nevekkel a főszerepben. A rendezőnek sikerült a két fő szerepre megszerezni Ryan Goslingot és Russel Crowet is. Legújabb filmje a Rendes fickók viszont inkább első nagy filmjéhez áll közelebb, egy humoros és nem igazán finomkodó alkotásra van kilátás.

Rendes fickók történet

1970-ben járunk, Los Angelesben. Úgy látszik egymástól függetlenül két bűnügy is történik egyszerre: eltűnik egy nő, illetve egy pornósztár látszólag öngyilkosságot követ el. Jackson Healy a magánnyomozóval, Holland March-csal közösen próbálják meg feltárni az igazságot. A nyomozás során életveszélybe kerülnek, hiszen egy magas szintű összeesküvés bontakozik ki a szemük előtt, a szálak elvezetnek egy sikeres bérgyilkosig, illetve érintik a legfelsőbb bíró személyét is.

Magyar mozibemutató: 2016. május 26.

Érdekességek a filmről

– Russell Crowe és Ryan Gosling mellett a női főszerepben Kim Basingert is láthatjuk majd, aki annak idején, még a ’90-es években dolgozott már együtt Crowe-val, a Szigorúan bizalmas című közösük Oscar-díjat is ért –Basinger mellett a forgatókönyv is elismerésben részesült.
– Az eredeti tervek szerint a Rendes fickók egy sorozat lett volna, amelynek a pilotját el is készítették, ám a csatorna úgy döntött, hogy mégsem rendeli be az évadot, viszont Blackék kozmetikáztak rajta és mozifilmmé varázsolták.
– Shane Black Durr, durr és csók című filmje még 2005-ben egészen jól sikerült, persze volt mire alapozni, hiszen színészként és íróként is nevet szerzett már korábban a filmszakmában. Ennek ellenére mégis 2013-ig kellett várni újabb filmjére, ami egy igazi blockbuster volt – a Vasember 3.

Article Tags: