FILMEZZUNK.HU
Szemfényvesztők 2 - 2016 - mozibemutatók

Heti mozibemutatók: 2016. június 9.

2292

Heti mozibemutatók – Jön egy újabb szemfényvesztés!

Az előző héthez képest elég silánynak tűnik az eheti felhozatal, bár lesz egy film, ami már az első bemutató óta elég várós. Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk , hogy a Szemfényvesztők második részére gondoltunk. Ezen kívül lesz még egy amerikai folytatás, aminek legjobban a horror műfaj kedvelői örülhetnek. Lesz még egy olaszok és franciák által közösen elkészített vígjáték, illetve, hogy a gyerekek se maradjanak elhagyatva, kapunk még egy aranyos halas mesét is. No, de lássuk egy picit bővebben, mik is lesznek a mozibemutatók e hét csütörtökétől!

Szemfényvesztők 2. (Now You See Me 2)

A Szemfényvesztők 2 története egy évvel azt követően azt követően veszi fel a fonalat, hogy hőseink sikeresen kijátszották az FBI-t, és a maguk oldalára állították a közvéleményt. A Négy Lovas visszatér, hogy leleplezzék egy erkölcstelen üzletember tevékenységét. Egy számítógépes zseni, Walter Marby azonban könnyedén keresztbe húzhatja a számításaikat, aki úgy tűnik, sikeresen túljárt az eszükön. Ahhoz, hogy tisztázhassák a nevüket, és felfedhessék az ördögi terv mögött álló lángelme kilétét, egy példátlan, és lehetetlennek tűnő trükköt kell kivitelezniük.

/Amerikai akcióvígjáték; 12+/

Csodálatos Boccaccio (Maraviglioso Boccaccio)

Csodálatos Boccaccio (Maraviglioso Boccaccio)

1348-ban a pestis sújtotta Florence-ben járunk. Egy csoport fiatal, hét nő és három fiú inkább elmenekülnek a halálos kór elől és elhagyják a várost. Egy elhagyatott villában találnak menedéket a toszkán hegyekben.

/Olasz, francia vígjáték; 16+/

Izzie nyomában (Izzie’s Way Home)

Izzie, a tenger mélyén élő vidám hal elképesztő kalandokba keveredik, melyek során számos veszéllyel kell szembe néznie, hogy útja végén rátaláljon valódi önmagára.

/Amerikai animációs mese; 6+/

Démonok között 2. (The Conjuring 2)

Démonok között 2. (The Conjuring 2)

A démonológusok, Lorraine és Ed Warren Londonba utaznak, hogy egy négygyermekes anyán és családján segítsenek, akik körül különös dolgok történnek. Az ott tapasztalt természetfeletti jelenlét azonban minden eddig látottnál erősebb, így igazi kihívás a szakértők számára is.

/Amerikai horror; 16+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetek forrása)

//milos//


Article Tags: