FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók: 2016. június 16.

Heti mozibemutatók: 2016. június 16.

2203

Heti mozibemutatók – Ütős hét elé nézünk!

Komoly hét elé nézünk, hiszen mindenki kedve szerint válogathat a frissen debütáló filmekből. Ha akcióra vágynál, megnézheted Dwayne Johnson és Kevin Hart ökörködését, ha randira viszed a párodat és szeretnéd megríkatni, megnézhetitek az Amerikában már nagy sikernek örvendő Mielőtt megismertelek című szerelmes drámát, sőt a gyerekeket sem hagyják mese nélkül, hiszen jön a Némó nyomában folytatása is. No, de lássuk egy picit bővebben, mik is lesznek a mozibemutatók e hét csütörtökétől!

Központi hírszerzés (Central Intelligence)

Amikor a könyvelőt, Calvint felkeresi a Facebookon régi iskolai barátja, Bob, minden gyökerestül felfordul az aktakukac életében. Bob a suli túlsúlyos lúzere volt régen, de már lefogyott és CIA-nak dolgozik. Az egykori nagymenő Calvin először nem tudja, mibe keveredik, később azonban mindenféle hajmeresztő akció kellős közepén találja magát.

/Amerikai akcióvígjáték; 12+/

Mielőtt megismertelek (Me Before You)

Egy kisvárosi lány, Louisa Clark nemigazán talál magának munkahelyet. Amikor William Traynor, a sikeres üzletember tolószékbe kényszerül egy balesetet követően, nem szeretne tovább élni, amíg fel nem fogadja 6 hónapra a lányt, gondozójaként. A két ember ég és föld, világok választják el őket egymástól, így eleinte nehezen hangolódnak egymásra. Louisa azonban szeretné bebizonyítani, hogy igenis így is lehet teljes életet élni és érdemes is!

/Amerikai romantikus dráma; 12+/

Szenilla nyomában (Finding Dory)

A Disney-Pixar egyik legjobban várt animációs filmje a nagy sikerű Némó nyomában folytatása. Az aranyhal-memóriájú kék halacska elindul, hogy válaszokat találjon a múltjával kapcsolatos kérdésekre. Kicsoda ő? Kik a szülei? Miért nem emlékszik semmire? És vajon hol tanult meg ámbrásul? Útja során barátai Marlin és Némó is elkísérik.

/Amerikai animációs/

Egy szó, mint száz: szerelem! (Lang historie kort)

Ellen és barátnői eltökélten keresik a szerelmet. A film három éven át kíséri öt késő harmincas-kora negyvenes nő életét, és nyolc fejezetben mutatja be csalódásaikat és örömeiket, könnyeiket és mosolyaikat. Küzdelmeik háttere mind a nyolc fejezetben egy-egy különleges esemény: szilveszteri parti, házavató, meglepetésbuli, szentivánéji mulatság, esküvő, névadó ünnepség, házassági évforduló, illetve születésnap. Vajon megtalálja-e Ellent és barátnőit a boldogság?

/Dán romantikus vígjáték; 12+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók itt és itt)

//milos//


Article Tags: