FILMEZZUNK.HU

Zseniális videó a Halálos iramban 8 autóirtásáról

2386

Érkezett egy videó a jövőre érkező, Halálos iramban 8 forgatásáról

Épp Clevelandban jár a Halálos iramban 8 stábja, ahol nem aprózzák el a zúzást. A nemrég közzétett, mindössze egy perces videójukban, amit fentebb meg tudtok nézni bemutatják, hogyan törik darabokra a nem túl olcsó járgányokat. Látványos, bár a film minden bizonnyal látványosabb lesz. Reméljük sikerült felvenniük a jelenetet és nem kell újra forgatniuk a képkockákat.

A tavaly bemutatott hetedik epizódja, a tíz részesre tervezett Halálos iramban produkciónak olyannyira berántotta magához a nézőket, hogy minden idők hatodik legtöbb bevételét jelentő alkotás lett úgy, hogy csak 3 millió dollárral maradt el az ötödik helyen szereplő Bosszúállók című szuperhősös filmtől. A mozi sikeréhez hozzájárulhatott az a nem túl vidám tény is, hogy nem sokkal a bemutató előtt elhunyt Paul Walker, a széria talán legnagyobb sztárja. Sok jelenetet nem is tudtak már felvenni vele, így mindenféle számítógépes trükkökre volt szükség, hogy helyettesíteni tudják.

Vin Diesel a Halálos iramban másik legnagyobb neve már Instagrammján be is jelentette a kilencedik és a tizedik résznek kitűzött bemutatási időpontját. Az autós franchise óriási népszerűségnek örvend szerte a világon, ezt mi sem bizonyíthatja jobban, ha megnézzük az eddigi részek bevételét. Ha csak az amerikai piacot nézzük, akkor 1,29 milliárd dollárnál járnak az alkotók, ami 184 milliós részenkénti bevételt jelent átlagban. Ám ha nagyobb tájakra evezünk, azaz megnézzük, hogy produkáltak eddig világviszonylatban, akkor már brutálisabb számokat kapunk. Szinte pontosan háromszor annyit zsebeltek be, ugyanis 3,89 milliárd áll a bevétel mellett, ami már 556 millió részenkénti keresetet jelent.

Ha még hozzávesszük a Halálos iramban három érkező részét, akkor

biztosak lehetünk benne, hogy csak 5 milliárd dollár felett fogják a lábukat levenni a gázpedálról.

(Címlapkép forrása)


Article Tags: