FILMEZZUNK.HU

Hologram for the King előzetes – Tom Hanks Szaúd-Arábiába utazik

5879

Hologram for the King (2016) – Előzetes

A kétszeres Oscar és négyszeres Golden Globe-díjas Tom Hanks 2016-ban nagyon belehúzott, hiszen míg főszereplőként két filmben van jelen, addig egy alkotást producerként is bevállalt, ami szintén nem kis munka. Legújabb produkciója a Hologram for the King című dráma Amerikában már bemutatásra került, ám hazánkban még nem tűzték ki a premier dátumát, ha egyáltalán vetíteni fogják.

A Hologram for the King egy Alan Clays nevű fickóról fog szólni, akit Tom Hanks fog játszani. Alan Clays egy frusztrált, küszködő üzletember, aki most Szaúd-Arábiába utazik, hogy a királynak bemutasson és eladjon egy látványos IT technológiát. Az arab államban azonban nem megy minden könnyen, a férfinek meg kell küzdenie a végtelen mértékű közel-keleti bürokráciával, illetve amikor vezetője az első reggel azt vizsgálja, került-e robbanószer az autójára, kezdi Clays is kényelmetlenül érezni magát.

A rendező az a Tom Tykwer lesz, aki a Felhőatlasz elnevezésű misztikus scifi-ben már dolgozott együtt az Oscar-díjas színésszel. A Hologram for the King további szereplői Alexander Black, Sarita Choudhury, Sidse Babett Knudsen, Tracey Fairaway és Jane Perry lesznek. Az előzetes alapján nem tűnik rossznak, ezért kíváncsian várjuk, hogy vajon be fogják-e mutatni a magyar mozikban is.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//


Article Tags: