FILMEZZUNK.HU
Női sztárokkal érkezik az Ocean's eleven folytatása

Női sztárokkal érkezik az Ocean’s eleven folytatása

3229

Sandra Bullock és Cate Blanchett is benne lesz az Ocean’s eleven reboot-jában

A klasszikus Szellemirtók női feldolgozása után az Ocean’s eleven is megkapja a női változatát. A szellemes filmet még be sem mutatták, de már most a közutálat tárgyává vált, hiszen sokan úgy gondolják, hogy óriási hiba volt újra csinálni a Bill Murray és Dan Aykroyd főszereplésével készült, hatalmas népszerűségnek örvendő 1984-es alkotást. Ennek ellentéte lehet az Ocean’s eleven egyelőre még címtelen női folytatása, ugyanis napjaink legnagyobb hölgy sztárjai közül többen is aláírtak már a produkcióhoz. A filmben nem ugyanaz lesz a történet, mint az eredetiben, hanem a harmadik epizód utáni időszakban fog játszódni.

Az IMDB adatlapja szerint abban már biztosak lehetünk, hogy a főszereplő, az Oscar-díjas színésznő Sandra Bullock lesz. A napokban Helena Bonham CarterMindy Kaling és Elizabeth Banks is csatlakozott a produkció társulatához, sőt. A hírek szerint még egy igazi szupersztár aláírta már a szerződését az egyre jobban várt Ocean’s eleven női átdolgozásához, aki nem más, mint a kétszeres Oscar és háromszoros Golden Globe-díjas Cate Blanchett. Ami még szintén nagy reménységre adhat okot, az az, hogy a filmet az a Gary Ross fogja rendezni, akinek köszönhetjük a Vágtát és Az éhezők viadala című, hatalmasat kaszáló, négy részt is megélt franchise-t.

A 2001-es, sztárokkal teletűzdelt film előzetesét itt megnézheted:

Az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi elnevezésű, 2001-es produkcióban olyan férfi sztárok szerepeltek, mint George Clooney, Brad Pitt, Don Cheadle és Matt Damon. A siker nem is maradt el, hiszen 84 milliós büdzsé ellenében 450 millió amerikai dollárt hozott világviszonylatban. Ha a folytatásokat is nézzük, azaz ha megnézzük a három rész összbevételét, akkor láthatjuk, hogy bőven egy milliárd felett termelt a trilógia, ami azt jelenti, hogy részenként 374 millió zöldhasút hozott az alkotóknak.

Az egyelőre végleges cím nélküli produkció premierdátuma még nem ismert.

(Címlapkép forrása)


Article Tags: