FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók – Visszatérnek az űrlények!

Heti mozibemutatók: 2016. június 23.

1766

Heti mozibemutatók – Visszatérnek az űrlények!

Hát, hát hát! Nagyon silány hét elé nézünk, hiszen mindösszesen egy valamire való film érkezik a mozikba, ami nem más, mint A függetlenség napja 2. része. Heti mozibemutatók terén ezúttal rendhagyó módon az egy érkező produkció mellett azokat az alkotásokat fogjuk elétek tárni, amiket még játszanak a filmszínházakban és mi bátran merünk nektek ajánlani.

A függetlenség napja: Feltámadás (Independence Day: Resurgence)

Az idegenek nem nyugszanak bele, hogy a földiek egyszer már meghiúsították az inváziós törekvéseiket. Új generációik újra útra kelnek, hogy leigázzák bolygónkat. Az emberiség azonban felkészült a harcra: a korábban szerzett tapasztalatokból és az idegenek megismert technológiájából felvértekezve meg kívánja védeni a Földet.

/Amerikai sci-fi, akció; 12+/

Központi hírszerzés (Central Intelligence)

Amikor a könyvelőt, Calvint felkeresi a Facebookon régi iskolai barátja, Bob, minden gyökerestül felfordul az aktakukac életében. Bob a suli túlsúlyos lúzere volt régen, de már lefogyott és CIA-nak dolgozik. Az egykori nagymenő Calvin először nem tudja, mibe keveredik, később azonban mindenféle hajmeresztő akció kellős közepén találja magát.

/Amerikai akcióvígjáték; 12+/

Szemfényvesztők 2. (Now You See Me 2)

A Szemfényvesztők 2 története egy évvel azt követően azt követően veszi fel a fonalat, hogy hőseink sikeresen kijátszották az FBI-t, és a maguk oldalára állították a közvéleményt. A Négy Lovas visszatér, hogy leleplezzék egy erkölcstelen üzletember tevékenységét. Egy számítógépes zseni, Walter Marby azonban könnyedén keresztbe húzhatja a számításaikat, aki úgy tűnik, sikeresen túljárt az eszükön. Ahhoz, hogy tisztázhassák a nevüket, és felfedhessék az ördögi terv mögött álló lángelme kilétét, egy példátlan, és lehetetlennek tűnő trükköt kell kivitelezniük.

/Amerikai akcióvígjáték; 12+/

Rendes fickók (The Nice Guys)

1970-ben járunk, Los Angelesben. Úgy látszik egymástól függetlenül két bűnügy is történik egyszerre: eltűnik egy nő, illetve egy felnőtt iparban dolgozó látszólag öngyilkosságot követ el. Jackson Healy (Russell Crowe) a magánnyomozóval, Holland March-csal (Ryan Gosling) közösen próbálják meg feltárni az igazságot. A nyomozás során életveszélybe kerülnek, hiszen egy magas szintű összeesküvés bontakozik ki a szemük előtt, a szálak elvezetnek egy sikeres bérgyilkosig, illetve érintik a legfelsőbb bíró személyét is.

/Amerikai akció-vígjáték; 16+/

Pelé (Pelé: Birth of a Legend)

A filmből megtudhatjuk, hogyan lett egy nincstelen, de ördögien tehetséges brazil fiúból minden idők legnagyobb focistája, aki 17 évesen egy győztes góllal világbajnokká tette hazáját. Egy nehéz és küzdelmes gyerekkor után Pelé (Kevin de Paula) egyedi játékstílusát és legyőzhetetlen szellemét ötvözve vált valódi nagysággá, aki még saját országát is megváltoztatta.

/Amerikai életrajzi film; 12+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók itt és itt)

//batigoool//


Article Tags: