FILMEZZUNK.HU

Darth Vader is szerepelni fog az idei Star Wars-filmben

3852

Darth Vader is benne lesz a Zsivány Egyesben!

Minden Csillagok Háborúja rajongó fellélegezhet! A Darth Vader nagyúrral kapcsolatos találgatások igaznak bizonyultak. Az elmúlt hetekben több rossz hír is érkezett a Star Wars háza tájáról, de úgy néz ki kezdenek kitisztázódni a dolgok. Az Entertainment Weekly legújabb számában rengeteg exkluzív értesülés kapott helyet, ám legjobban mi mégis ennek a hírnek örülünk a legjobban:

Darth Vader szerepelni fog A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet-ben!”

Ezzel a hírportál el is indított egy lavinát. Ki fogja játszani az ikonikus álarcos gonoszt? Mekkora szerepe lesz a legújabb történetben? Lesz-e legendás fénykardozás? Valószínűleg a film bemutató időpontjáig sok mindenre választ kapunk, bár ne legyen kétségünk afelől, hogy a mozi megnézése is rejteni fog titkokat.

A történetet már valamennyire ismertették az alkotók. Lázadók egy csoportja nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy egy küldetés során ellopja a Halálcsillag terveit. Ha ez sikerül nekik, a galaxis megmenekül a Birodalom halálos építményétől, mellyel egyetlen szempillantás alatt akár bolygókat is eltörölhetnének a Föld színéről.

A Zsivány Egyes a Star Wars IV. – Egy új remény című film eseményei előtt, a Star Wars: Lázadók című filmben történtek után öt évvel játszódik. A direktori székben a Goddzillát is jegyző Gareth Edwards foglal helyet, míg főbb szerepekben Felicity Jones, Forest Whitaker, Ben Mendelsohn, Mads Mikkelsen és Donnie Yen lesznek láthatóak.

Magyar mozibemutató: 2016. december 15.
Amerikai mozibemutató: 2016. december 16.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: