FILMEZZUNK.HU

Star Trek: Mindenen túl (2016)- Itt az eddigi leglátványosabb előzetes!

4297

Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond, 2016) – Előzetes

Idén nyáron érkezik a legújabb Star Trek mozi. Ezúttal nem J.J. Abrams rendezi, hanem az a Justin Lin, aki már bizonyított az Annapolis – Ahol a hősök születnek című sport drámával, illetve négy Halálos iramban résszel is. A legújabb felvonásban, aminek Star Trek: Mindenen túl lett a címe, a már jól bevált színészek (Simon PeggChris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto) mellett, feltűnik a filmvásznon a Golden Globe-díjas Idris Elba is. Sokan gondolják azt, hogy a nyár leglátványosabb produkciójának ígérkezik. Hát, kíváncsian várjuk!

Star Trek: Mindenen túl története

A James T. Kirk kapitány vezette USS Enterprise-t most idegen lények támadják meg, és az ütközet során el is pusztítják az űrhajót. A legénység egy ismeretlen bolygóra kényszerül leszállni, ahol egy könyörtelen új ellenséggel kell szembenézniük, amíg kitalálják, hogyan juthatnának haza.

Star Trek: Mindenen túl érdekességek

  • A film első előzetese alatt a Beastie Boys “Sabotage” című dala szól. Ez a dal már szerepelt a franchise rebootjának első részében, amikor az ifjú James T. Kirk ellopja az apja kocsiját, és miközben menekül az őt üldöző robot motorosrendőr elől, ez a dal szól a kihangosított telefonjából.

  • A film premierjét megelőzően a rajongók több mint egymillió dollárt kalapoztak össze a Kickstarter adománygyűjtő portálon a saját Star Trek-filmjük elkészítésére.

  • A Star Trek-franchise 2016-ban ünnepli 50. évfordulóját.

  • Még a Mission: Impossible – Fantom protokoll forgatásán ajánlotta fel J.J. Abrams rendező Simon Peggnek, hogy legyen a Star Trek 3 egyik forgatókönyvírója, mert nagy tisztelője a brit színész-rendező kreativitásának.
  • Simon Pegg egy 2015-ös, nagy port kavaró interjúban arról beszélt, hogy a szerinte Hollywood rossz irányba tart, ugyanis az új filmek a legnagyobb hangsúlyt a látványra, és nem a történetre, illetve a mondanivalóra fektetik, valamint az eredeti ötletek helyét átvették a franchise-ok. Hozzátette, hogy egy-egy ilyen film előzetese a fiatalok körében nagyobb visszhangot ér el, mint a világban zajló események, konkrétan kiemelve a nepáli földrengést. Pegg, aki a Star Trek 3 részének forgatókönyvét írja, ezzel a filmmel bizonyíthatja, hogy még az olyan látványos franchise-ok, mint a Star Trek is bírhat mondanivalóval.

Itt megnézheted a legutóbbi előzetest magyarul:

Amerikai mozibemutató: 2016. július 22.
Magyar mozibemutató: 2016. július 21.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása; Történet forrása)

//milos//


Article Tags: