FILMEZZUNK.HU

Mélytengeri pokol (2016) – Kijött a szinkronos előzetes!

5146

Mélytengeri pokol (Deepwater Horizon, 2016) – Magyar nyelvű előzetes

Befutott a Mélytengeri pokol magyar előzetese is a héten. Nem csak befutott, hanem az év egyik legjobban várt filmjévé lépett elő. 2010. áprilisában egy tengeri olajfúrótornyon történt robbanás az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb olajkatasztrófáját eredményezte. A film főhősei Mike Williams (Mark Wahlberg), a nyugodt körülmények között élő családapa és főállású mérnök, illetve Andrea Fleytas (Gina Rodriguez), aki miután észreveszi a szivárgást, értesítteti a partiőrséget, azonban úgy tűnik, a katasztrófa elkerülhetetlenné válik. A produkció megtörtént eseményeket dolgoz fel.

A Mélytengeri pokol szereplői: A főszerepben Mark Wahlberg látható, de mellette feltűnik a produkcióban Kurt Russell (A dolog), John Malkovich (Con Air – A fegyencjárat), Dylan O’Brien (Az útvesztő), akiről nem rég írtuk, hogy tehetségét elnézve, nem lepődnénk meg, ha nagyszabású filmekben szerepelne, Gina Rodriguez (Jane the Virgin), és Kate Hudson is (Bolondok aranya).

Érdekességek az alkotásról

  • A film a 2010-es olajfúró torony felrobbanásának körülményeit dolgozza fel, mely 11 ember halálát okozta, és mely során 210 millió gallon olaj ömlött az óceánba.
  • A produkció rendezési feladatait  Peter Berg látja el, míg az alapokat a New York Times egy 2010-es cikke szolgáltatja, amelyet David Barstow, David Rohde és Stephanie Saul írtak.

Amerikai mozibemutató: 2016. szeptember 30.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása; Történet forrása)

//milos//


Article Tags: