FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók: 2016. augusztus 5-től két kasszarobbantó film!

Heti mozibemutatók: 2016. augusztus 5-től két kasszarobbantó film is érkezik!

3364

Heti mozibemutatók – 2016. augusztus 5.

A héten két régóta várt nagyszabású produkció, A kis kedvencek titkos élete és az Öngyilkos osztag is érkezik Magyarországra! Míg előbbi már bizonyított a tengerentúlon (100 millió dollár feletti nyitány), addig utóbbi világpremier lesz, azaz mi is elsőnek láthatjuk. Rajtuk kívül más vetélytárs nem mert csatasorba állni, de valószínűleg ennek a két alkotásnak is nagy harca lesz a hétvégi nézettségi elsőségért. Lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss mozibemutatók!

A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life of Pets)

Max egy pudli, akinek kényelmes kis élete gyökerestül a feje tetejére áll, amikor gazdája hazahoz egy másik kutyát, egy Duke nevű keveréket. A két kutya eleinte nem jön ki jól egymással, de amikor rájönnek, hogy Hógolyó, a nyuszi hadsereget toboroz olyan állatokból, melyeknek kitették a szűrét otthonról, és bosszút akar állni azokon, akik még a boldog családi fészekben élnek, Max és Duke összefog, hogy meghiúsítsák a gonosz tervet.

/Amerikai családi, animációs film; 6+/

Öngyilkos osztag (Suicide Squad)

Az Amanda Waller vezette titkos, A.R.G.U.S. nevű szervezet összegyűjtötte a világ gonoszainak nagy részét és egy különleges börtönben helyezte el őket, ahonnan megszökni lehetetlen. A cég azonban ajánlatot tesz minden elítélt felé, aki szolgálatot vállal náluk, kiszabadulhat. Az erre hajlandó gonoszokból létrejön az Öngyilkos Osztag, melyet akkor vetik be, ha az emberiség tényleg igazán nagy bajba kerül. Tagjai közt kegyetlen gyilkosokat, kiszámíthatatlan őrülteket találhatunk, akik bár kiszámíthatatlanok, teljesítik, amit vállaltak, s jót cselekednek… Persze ebben sosem lehetünk biztosak.

/Amerikai akció; 16+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt)

//milos//


Article Tags: