FILMEZZUNK.HU
Bud Spencer és Terence Hill újra a mozikba kerül

Bud Spencer és Terence Hill újra a mozikba kerül

3436

Bud Spencer és Terence Hill visszatérnek hazánk mozijaiba

Az olasz filmeket forgalmazó Cinenuovo nagy bejelentést tett. Egy nagyszabású vetítéssorozatra készül, ahol Bud Spencer és Terence Hill filmeket fognak újra a magyar mozikba küldeni.

Pontosabban öt klasszikust fognak bemutatni.

A vetítéssorozat novemberben kezdődik, ami után havi rendszerességgel fog egy újabb legendás vígjáték a mozikba kerülni – tudhatjuk meg Maresch Dániel ügyvezetőtől, aki az Origonak mesélt a cég terveiről. A következő produkcióknak vették meg a mozis forgalmazási jogait:

  • Bűnvadászok
  • És megint dühbe jövünk
  • Kincs, ami nincs
  • Nyomás utána!
  • Nincs kettő négy nélkül

A Cinenuovo egyértelműen Bud Spencer és Terence Hill legnépszerűbb filmjeit próbálta összeválogatni. Bár az ÁLTALUNK ÖSSZEÁLLÍTOTT LISTÁBAN az Ördög jobb és bal keze volt a legnépszerűbb, azért nagyon ezzel az öt alkotással sem lehet vitatkozni.

Bűnvadászok 1976

Ami biztos, hogy digitálisan felújított változatokra lehet majd számítani, illetve azon is dolgoznak a terv megvalósítói, hogy az eredeti szinkronnal tudjuk újra felidézni kedvenc filmjeinket.

Tudják, hogy a mozi egészen más élményt ad, mint az, amikor otthon a tévéképernyő előtt ülve nézik a legendás páros vígjátékait.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: