FILMEZZUNK.HU
Haverok fegyverben (War Dogs, 2016) - Heti mozibemutatók

Heti mozibemutatók: 2016. augusztus 18-tól!

1895

Heti mozibemutatók – 2016. augusztus 18.

Lesz mit nézni ezen a héten is annak, aki a mozit választja szabadidős tevékenységének. Jönnek a Haverok fegyverben, amit a 16 évnél idősebbeknek szánnak és nem mellesleg igaz történet alapján készült. Érkezik A Ben Hur 1959-es klasszikus feldolgozása, kapunk egy nagyszabású amerikai fantasy-t is, amit családi filmnek javasolnak a készítők. Ezeken kívül megnézhetünk még egy három ország koprodukciójában készült zenés vígjátékot, illetve még a franciák is készülnek egy szórakoztató produkcióval. No de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss mozibemutatók!

Haverok fegyverben (War Dogs)

Efraim Diveroli (Jonah Hill) és David Packouz (Miles Teller) ugyan semmit nem tud sem szabályokról sem az üzleti világról – lepukkant kis szobában élnek Miamiban, és napjuk nagy részét különféle füvek szívásával töltik -, de amikor meghökkentő módon az ölükbe pottyan a szerencse, nem mondanak nemet: és hamarosan aláírnak egy háromszáz millió dolláros szerződést a Védelmi Minisztériummal. Vállalják, hogy fegyvert és muníciót szállítsanak Afganisztánba az USA szövetségeseinek. Nem csináltak még ilyet soha, ennyi pénzről még csak álmodni sem mertek, de igent mondanak – és igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, amivel elképesztő bonyodalmakba keverik magukat. Orosz fegyverkereskedők, albán gengszterek, washingtoni politikusok, egy svájci külkereskedő keringenek körülöttük…

/Amerikai vígjáték; 16+/

Ben-Hur (Ben-Hur)

A Ben Hur az 1959-es klasszikus feldolgozása, Judah Ben-Hur (Jack Huston) herceg története, akit fogadott testvére, Messala  (Toby Kebbell), a római hadsereg tisztje hamisan vádol  árulással. Nemesi címétől megfosztják és rabszolgaságba kényszerítik, ezért hátra kell hagynia családját és szerelmét (Nazanin Boniadi). Több évet tölt a tengeren hánykolódva, mielőtt  bosszúra szomjazva hazatérne. Ehelyett azonban megváltást talál. A Lew Wallace azonos című  klasszikus regénye alapján készült kalandfilmben feltűnik Morgan Freeman és Rodrigo Santoro  is.

/Amerikai kaland, történelmi; 12+/

Elliott, a sárkány (Pete’s Dragon)

Pete-et (Oakes Fegley) örökbe fogadták, de új szülei ki nem állhatják őt. A fiatal árva inkább elmenekül otthonról és egy világítótoronyban keres menedéket, ahol egy pár lakik, akik háziállatként egy kis sárkányt tartanak. A fiú itt kifújhatja magát, de nem nyugodhat meg sokáig, mivel nevelőszülei előbb-utóbb rátalálnak.

/Amerikai családi, fantasy, kaland; 6+/

Sing Street (Sing Street)

Dublin, 1985. A Lalor család ifjú tagja egy tinédzser zenekart alapít, hogy elnyerje egy lány szerelmét és elmeneküljön a családi problémák elől. A botcsinálta banda egyre jobbá válik és a srácok mind érzékletesebben fejezik ki öltözetükkel és zenéjükkel a serdülőkor dühét és lázadását. A zenekaron és a szerelmespár humoros-romantikus kapcsolatán keresztül pedig kibontakozik a nyolcvanas évek Írországának kulturális közege és a fiatal generáció jövőképe, illetve annak hiánya.

/Amerikai, ír, brit zenés, vígjáték; 12+/

Pattaya (Pattaya)

Franky és Krimo otthagyja a szürke életét és elutazik a híres és ördögi thai tengerparti üdülőhelyre, Pattayára. Azért, hogy itt olcsón szálláshoz jussanak, az az őrült ötletük támad, hogy regisztrálnak a törpe boksz világbajnokságra. Ezzel válik az álomvakáció életük legőrültebb és legveszélyesebb kalandjává.

/Francia vígjáték; 16+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: