FILMEZZUNK.HU

Megjött a Marvel féle Luke Cage első előzetese

1966

Luke Cage (2016) sorozat – Előzetes

Luke Cage először a Jessica Jones című sorozatban tűnt fel, mely Marvel azon szériái közé tartozik – többek között a Daredevil mellett -, amik a már jó megszokott filmes univerzummal szöges ellentétben vannak és a sötét, kemény világban ábrázolják szuperhőseinket. Az előzetes alapján nagyon ígéretesnek és izgalmasnak tűnik a Marvel legújabb dobása, ahol egy utcai igazságosztónak a kalandjait követhetjük nyomon.

Az trailer Luke Cage életét próbálja bemutatni, amiben helyet kapott rengeteg szereplő, így barátok és ellenségek is. A rajongók számára még egy darabig várni kell, ugyanis ha minden igaz picit több, mint egy hónap múlva, pontosan szeptember 30-án fog debütálni a széria első része.

Hősünket a megszokott, klasszikus ruházatban láthatjuk majd, aki erejét a börtönben, egy önkéntes program keretében kapta. A kísérlet következtében megduzzadt az izomzata, illetve golyó által áthatolhatatlan a bőre.

“A legendás hip-hop kultúra újságírója és egyben a sorozat készítője, Cheo Hodari Coker rendező a kemény drámát még keményebb akcióval házasította, mindezt olyan zenével, amely a 80-as évek dalszövegíróinak világába repít vissza. Coker maga írt néhány epizódot, őszerinte a sorozat erőteljes fúziója sötétségnek, drámának, hip-hopnak és klasszikus szuperhős akciónak.” – thecreen.hu

Colter mellett Theo Rossi, Frank Whaley, Mahersala Ali, Rosario Dawson és Sonia Braga lesz jelen a képernyőn.

Ahogy már említettük, az alkotók szeptember 30-án engedik útjára a sorozatot.

(Címlapkép forrása)

//milos//


Article Tags: