FILMEZZUNK.HU
A barátságos óriás (The BFG, 2016) - Heti mozibemutatók

Heti mozibemutatók: 2016.08.25-től érkezik Steven Spielberg óriása!

1772

Heti mozibemutatók – 2016. augusztus 25.

A héten bajban lesz az, aki mindenképpen egy teljesen új filmet szeretne megnézni, hiszen nem lesz nagy a választék. Legtöbben talán a rendező legenda, Steven Spielberg produkcióját fogják választani Amerikában már több héttel ezelőtt bemutatkozott, nem sok sikerrel. Ezen kívül lesz egy krimi, ami több északi ország koprodukciójában készült és végül érkezik egy horror is, ami akár meglepetést is okozhat az anyagi bevételeket tekintve. No de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

A barátságos óriás (The BFG)

Szofi (Ruby Barnhill) egy napon arra ébred, hogy egy hatalmas kéz elragadja őt, s magával viszi. Mikor a kislány azt hiszi, hogy már minden elveszett, kiderül, hogy igazából egy barátságos óriás (Mark Rylance) fogságába esett. Nem minden óriás ilyen békés azonban, a világot kilenc emberevő fajta veszélyezteti. A lány és újdonsült barátja útra kel, hogy felkeressék az angol királynőt, s figyelmeztessék őt, milyen veszélyek várnak királyságára.

/Amerikai családi, fantasy, kaland; 6+/

Palackposta (Flaskepost fra P)

2009-ben járunk. Skócia partjainál egy különleges palack sodródik a partra, benne egy vérrel írt üzenettel, amely egy testvérpár segítségkérését tartalmazza. A helyi rendőrök rögtön nyomozni kezdenek és kiderítik, Dániában bocsátották útjára az üzenetet. Az ügy részleteit Carl Morck (Nikolaj Lie Kaas) nyomozó kezdi el feltárni.

/Dán, norvég, svéd, német krimi, thriller; 16+/

Vaksötét (Don’t Breathe)

Egy csapat fiatal tinédzser, két fiú és egy lány elhatározza, hogy betör egy vak férfi otthonába, hiszen onnan könnyen és kockázatmentesen nagy zsákmányra tehetnek szert. A pletykák szerint a titokzatos férfi milliókat rejteget otthon. Ez lenne a tökéletes bűntény. Ennél nagyobbat azonban életükben nem tévedtek.

/Amerikai horror; 18+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: