FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók - 2016. szeptember 15-től

Heti mozibemutatók: Kasszasiker filmek a láthatáron!

2177

Heti mozibemutatók – 2016. szeptember 15-től

Újabb hét, újabb filmek, azonban ezúttal a minőség is garantált lesz. Remélhetőleg… Bár sok produkció folytatása leszerepelt az idők során, de most egy újabb hatalmas múlttal és sikerrel rendelkező alkotással próbálkoznak, hátha a folytatás jobb lesz, mint az elődei. Mondani se kell, Bridget Jones-ról van szó. Rajta kívül is lesz mit nézni, ha moziba vágyódnál, ugyanis lesz még egy izgalmasnak tűnő autós-üldözős film is neves színészekkel, megleshetjük, hogy napjaink egyik legismertebb embere, Edward Snowden, hogyan jutott el oda, ahova, illetve a kicsikre is gondoltak, hiszen kapunk egy belga animációs mesét is. No de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Bridget Jones babát vár (Bridget Jones’s Baby)

Bridget Jones (Renée Zellweger) már 40 éves! Miután szakított Mark Darcy-val, az újra szingli Bridget a munkájára akar összpontosítani, a televíziós producerkedésre. Ekkor azonban megérkezik a képbe a jóképű Jack (Patrick Dempsey). Bridget hamarosan terhes lesz, azt azonban nem tudja eldönteni, ki is gyermeke apja.

/Brit romantikus vígjáték; 16+; Rendező: Sharon Maguire /

Ütközés (Collide)

Casey (Nicholas Hoult), a fiatal amerikai turista Németországban beleszeret Juliette-be (Felicity Jones), a szintén Európában utazgató amerikai lányba. Amikor a lányt halálos betegséggel diagnosztizálják, a szerelmes fiú elhatározza, lenyúlja Hagent (Anthony Hopkins), a német maffiavezért, hogy ki tudja fizetni Juliette műtétjét és megmenthesse életét. A rablás azonban nem a terv szerint alakul, és Hagen elkapja Casey-t, akinek hihetetlen módon sikerül megszöknie. Veszett tempójú autós üldözés veszi kezdetét, hogy Casey megmentse saját bőrét és Hagen emberei előtt eljusson Juliette-hez.

/Brit, német akció-thriller; 16+; Rendező: Eran Creevy/

A Snowden fájlok (Snowden)

Edward Snowden (Joseph Gordon-Levitt) a hazáját akarta szolgálni. Bár egészségi állapota katonai karrierjének hamar véget vet, informatikusként azonban helyet kap a titkosszolgálatnál. Itt aztán megdöbbentő felfedezést tesz: az amerikai kormány a világon bárkit képes megfigyelni, telefonokat hallgat le, e-maileket olvas el, még a laptopunk kameráin keresztül is képes megfigyelni saját otthonunkban. Snowden, aki szentül hisz a szabadságban és az Amerikai Egyesült Államokban, válaszút elé kerül: vagy ő is asszisztál a kormány illegálisnak vélt és etikátlan cselekedeteihez, vagy nyilvánosságra hozza mindazt, amit megtudott és menekülni kényszerül…

/Amerikai életrajzi-thriller-dráma; 12+; Rendező: Oliver Stone/

Fantomfiú (Phantom Boy)

Leo nem hétköznapi kisfiú, egészen különleges képességgel rendelkezik. Egy titokzatos betegség révén képes fantomfiúvá változni: kilépve a testéből, repülő szellemalakban fedezi fel a várost, miközben a teste látszólag békésen alszik az ágyon. A kórházban megismerkedik és összebarátkozik egy rendőrtiszttel, aki megsebesült, miközben egy veszélyes gengsztert igyekezett letartóztatni. A bűnöző célja, hogy átvegye az irányítást New York energiaellátása felett és ezen keresztül döntse káoszba a metropoliszt. Leo különleges képessége segítségével, a rendőrrel közösen igyekszik megállítani a gengsztert és megakadályozni New York pusztulását.

/Belga, francia animációs; 12+; Rendező: Jean-Loup Felicioli, Alain Gagnol/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: