FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók

Heti mozibemutatók – 2016. szeptember 22-től

2166

Heti mozibemutatók: Lesz itt minden

Újabb hét, újabb mozifilmek fognak versengeni a nézők kegyeiért. Az öt produkció közt lesz egy nagyszabású magyar mozinak ígérkező alkotás is Gigor Attila rendezésében. Amerikából is érkezik három versenyző, egy thriller, egy western és, hogy a gyerekek se unatkozzanak, egy animációs mese. Rajtuk kívül lesz még egy romantikus görög film is Oscar-díjas színésszel a főszerepben. No de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

A hét mesterlövész (The Magnificent Seven)

Rose Creek városa a gonosz üzletember és banditavezér Bartholomew Bogue-től függ, ő tartja ellenőrzése alatt a települést, és szedi be a sarcot munkájáért. A kétségbeesett polgárok úgy döntenek, hogy ebből most már elég, s ezért hét kívülállót bérelnek fel a feladatra, hogy megvédjék őket a haramiáktól. A hét különböző karakterű zsoldos úgy véli, sokkal több pénzről van itt szó, mint amit a szegénynek tűnő városlakóktól fizetségül kapnak, ezért elvállalják a feladatot.

/Amerikai western, akció; 16+/

/Rendező: Antoine Fuqua/

Idegpálya (Nerve)

Vee (Emma Roberts), a fiatal nő jelentkezik egy online interaktív, fogadáson alapuló Nerve című játékra, melyben bizonyos feladatok teljesítésével egyre nagyobb summára tehet szert. A játék során bárki külső szemlélőként bárki bekapcsolódhat az eseményekbe. Vee első feladata, hogy csókoljon meg egy idegen. Ekkor ismerkedik meg Iannel (Dave Franco), akivel egyre komolyabb helyzetekbe keveredik. Ha Vee elbukik, mindent elveszít. Csakhamar rá kell döbbennie, hogy a tét sokkal nagyobb néhány száz dollárnál.

/Amerikai thriller; 16+/

/Rendező: Henry Joost és Ariel Schulman/

Gólyák (Storks)

Manapság már nem a gólyák szállítják a babákat. Most átadják a csomagot a globális internetóriás Cornerstore.com részére, aki elvégzi ezt a munkát. Junior, a vállalat egyik fontos alkalmazottja véletlenül aktiválja a babacsináló gépet, s létrehoz egy imádni való, de teljes mértékben illegális kislányt. Kétségbeesésében, hogy a hibát helyrehozza, úgy dönt, maga kézbesíti a csomagot, mielőtt még főnöke azt észreveszi. Kalandos útja során Tulip, ember barátja lesz segítségére.

/Amerikai családi, animációs, vígjáték; 6+/

/Rendező: Nicholas Stoller és Doug Sweetland/

Kút

A történet egy benzinkúton játszódik, ahol bűncselekményre kerül sor. Az Isten háta mögötti kúton ott ragad egy kisbusznyi prostituált, akik nyugatra igyekeznek. Feltűnik még az ott dolgozó alkoholista fia is, akivel a helyzet csak tovább bonyolódik.

/Magyar dráma; 16+/

/Rendező: Gigor Attila/

Határtalan szerelem (Enas Allos Kosmos)

A mai Görögországban játszódó Határtalan szerelem három különálló történetben mesél egy-egy külföldi és görög szerelméről. Mindegyik sztoriban egy másik nemzedék lesz szerelmes egy olyan időszakban, amikor egész Dél-Európát súlyos társadalmi-gazdasági válság rengeti meg, ám a szálak végül összefutnak, és együttesen váltanak ki rendkívüli érzelmi hatást a film minden nézőjéből. A Határtalan szerelem ékes bizonyíték arra, hogy lehet akármilyen küzdelmes az emberek élete, nézhetnek szembe bármekkora nehézségekkel, az igazság, a szépség és az emberség ekkor sem pusztul el, és a szerelem a legsötétebb órákban is virágozhat.

/Görög romantikus, dráma; 12+/

/Rendező: Christopher Papakaliatis/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: