FILMEZZUNK.HU
Trump vs. Clinton: Kire szavaznak a filmsztárok?

Trump vs. Clinton: Kire szavaznak a filmsztárok?

2327

Vajon kire teszik le a filmsztárok a voksukat?

Ahogy közeledünk a novemberi elnökválasztáshoz, egyre több amerikai világsztár áll ki a nyilvánosság elé és fejezi ki támogatását valamelyik elnökjelölt felé. Hollywood zöme szokás szerint a demokraták első emberét támogatja, de jócskán akadnak olyan nagy filmsztárok is, akik Trump mellett teszik majd le a voksukat. Cikkünk az ATV.hu egyik szerkesztőjének, Kulifai Máténak az írásából gyűjtötte ki a legismertebbeket a filmsztárok közül. Ha más tévés személyiségek, énekesek, esetleg ismert sportolók szavazati szándékaira vagytok kíváncsiak, IDE KATTINTVA olvashatjátok el a teljes cikket.

TRUMP-PÁRTI SZTÁROK

Jon Voight (színész)

„Donald Trumpnak nem tapad úgy vér a kezéhez, mint Clintonnak. Emlékezzünk csak Bengázira. Egy dolog felől biztos vagyok, Donald Trump nem hazudik. Ismerem őt, hallottam a kijelentéseit és igaznak találtam azokat. Néha szokatlan és kínos dolgokat mond, de ezeket a dolgokat ki kell mondani.” (Fox News)

Jon Voight (színész)

Stephen Baldwin (színész)

„Hiszem, hogy elnökként Trump jobb irányba tudná vinni a dolgokat. Többek között az is motivál, hogy az ő támogatásával az ország vissza tudna kerülni egy magasabb erkölcsi szintre. A keresztények számára biztosított vallásszabadsággal az iskolákban újra bevezethetnék az imádkozást.” (Christian Post)

Stephen Baldwin (színész)

Hulk Hogan (pankrátor, színész)

Kérdés: „Ha bármelyik elnökjelölttel ringbe szállhatna, ki lenne az oldalán és kit küldene a földre?”
Válasz: „Egyik jelölttel sem szállnék ringbe. De Trumpnak a támogatója vagyok.” (TMZ)

Hulk Hogan (pankrátor, színész)

Jean-Claude Van Damme (színész)

„Felállít egy rendszert és helyreállítja a gazdaságot, mert ő egy üzletember. Az olyan fazonokkal, mint Putyin, egyszerűen leül, leveszi a nyakkendőjét és megiszik egy vodkát az orosszal… minden tőle telhetőt megtesz!” (Le Grand Journal)

Jean-Claude Van Damme (színész)

Clint Eastwood (színész)

„Titokban mindenkinek kezd elege lenni a politikai korrektségből, a nyalizásból. Ez a seggnyaló-generáció, amiben most vagyunk. Tényleg, igazi p****-generáció, amiben most vagyunk. Mindenki tojáshéjakon lépked. Azt látjuk, emberek azzal vádolnak más embereket, hogy rasszisták meg ilyenek. Amikor én felnőttem, ezeket a dolgokat nem neveztük rasszistának… Trump azt mondja, amit mindenki gondol. Én rá szavaznék… főleg miután [Clinton] azt mondta, Obama nyomdokaiban akar járni.” (Esquire magazin)

Clint Eastwood (színész)

Chuck Norris (színész)

„42 évvel ezelőtt találkoztam először vele. El kell mondjam nektek, már akkor is nagyon kedveltem Trumpot. Egy nagyon barátságos és őszinte embernek tűnt nekem. Hiszem, hogy Trump elnöksége pozitív változásokat fog hozni, amelyből azok az emberek fognak a legjobban járni, akiknek leginkább szüksége van rá. Ha egyszer Trump elfoglalja a Fehér Házat, akkor az az ‘Emberek Háza’ lesz, […] mert mindannyiunkért kiáll. Ahogy azt a republikánus konvención mondta: ‘Én vagyok a hangotok.’”

Chuck Norris

Tim Allen (színész)

„Elmentem egy Los Angeles-i városi gyűlésre, ami egyébként egy rendkívül liberális fórum. Az alulértékelt és dolgozó szegény emberekről beszélt, ami nagyon anti-republikánusnak tűnt. Ő egy olyan republikánus, akire még egy demokrata is szívesen szavaz.” (Last Man Standing)

Tim Allen (színész)

CLINTON-PÁRTI SZTÁROK

George Clooney (színész)

„Az egész felfordulásban csak egy józan hang van. A tolerancia és a tapasztalat hangja, egy olyan jelölté, aki egész életében azoknak a jogaiért harcolt, akiknek nem volt akkora szerencséjük. A jelölt, aki első kézből ismeri a komplex nemzetközi kapcsolatrendszert. Ez a jelölt Hillary Clinton. Ő az egyetlen felnőtt a szobában. S ha valamikor, akkor most itt van az ideje, hogy felnőjünk.” (People magazin)

George Clooney (színész)

Robert De Niro (színész)

„Úgy gondolom, rászolgált erre. Megérdemli, hogy ő legyen az elnök és az ország vezetője. Ennyire egyszerű.” (George Mason University)

Robert De Niro (színész)

Salma Hayek (színésznő)

„Lehet, hogy nem annyira izgalmas, de nem tehetjük magunkat annak a veszélynek, hogy az amerikai hadsereget rossz emberek kezébe helyezzük. Mindegy, hogy milyen módon szélsőségesek. Olyan időket élünk, amikor nem lehet tétovázni. Európában élek és hadd mondjam el: nagyon nagy a veszély. Az egyetlen személy, akit más országokban tényleg tisztelnek, az ő. Amikor arról kérdezik a jelölteket, hogy miként birkóznának meg az Iszlám Állammal, mindenkinél reszketek. Csak akkor nem, amikor ő beszél.” (The Daily Beast)

Salma Hayek (színésznő)

Scarlett Johansson (színésznő)

„Szerintem Hillary Clinton csodálatos elnök lenne. Csak profitálni tudnánk abból, ha valaki olyan fogná a kormányt, aki édesanya, hiszen az ilyen nők más aspektusból és jóval érzékenyebben viszonyulnak az emberiséghez. Ez egy nagy lépés lenne előre.” (Harpers Bazaar)

Scarlett Johansson (színésznő)

Madonna (énekesnő, színész)

„Hillaryért élek. Igen, intelligensen szavazok. A nők és minden kisebbség egyenlő jogaiért szavazok.” (Facebook)

Madonna (énekesnő, színész)

Snoop Dogg (rapper, színész)

„El kell mondanom, hogy nagyon szeretnék végre egy nőt látni az élen. Olyan életszakaszban vagyunk, amikor egy másfajta perspektívára van szükség, mint a férfiúi gondolkozás. Egy ilyen nőre van szükségünk, aki ilyen globális perspektívával rendelkezik és így képviseli Amerikát. Ezt szeretném látni, ezért Clintonra szavazok.” (What Happens Live!)

Snoop Dogg (rapper, színész)

(Trump vs. Clinton: Kire szavaznak a filmsztárok? címlapképének forrása itt és itt)
(Trump vs. Clinton: Kire szavaznak a filmsztárok? cikk eredeti forrása: Trump vs. Clinton: Kire szavaznak a világsztárok?)

//milos//

Mentés


Article Tags: