FILMEZZUNK.HU

Army of One (2016) előzetes – Nicolas Cage Isten küldetésén!

4669

Army of One (2016) – Előzetes

Nicolas Cage mostanában több előzetesben tűnik fel, mint valaha! Az Oscar-díjas színész nagyon belehúzott, hiszen nem is olyan régen Dog Eat Dog című film trailerében tűnt fel, majd nem sokkal később a USS Indianapolis: Men of Courage ajánlójában is láthattuk. Legújabb filmje, az Army of One egy igaz történeten alapuló komédia, ami az előzetes alapján igazán szórakoztatónak is tűnhet. Reméljük ezt a sok filmet nem csak és kizárólag a pénz miatt vállalta be, hanem akadni fog közötte minőségi munka is.

Army of One (2016) előzetes - Nicolas Cage Isten küldetésén!

Az Army of One középpontjában Gary Faulkner (Nicolas Cage), egy kolorádói ezermester áll. Egy nap Isteni látomásban részesül – Pakisztánba kell utaznia és fel kell kutatnia a rettegett terrorista vezért, Osama Bin Ladent.

A produkció rendezője Larry Charles, akinek többek között a Borat-ot és A diktátort is köszönhetjük. Rajiv Joseph és Scott Rothman, az Újoncok napja (Draft Day) írói dolgoztak a forgatókönyvön, méghozzá megtörtént esetet vettek alapul. Rainn Wilson, Russell Brand és Denis O’Hare is szerepet kapott a filmben.

Mozibemutatója nem lesz, ellenben 2016. november 4-én adják ki DVD-n és Blu-Rayen Amerikában.

(Címlapkép forrása itt és itt)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: