FILMEZZUNK.HU

Új előzetest kapott az év sci-fi filmje, az Érkezés

2805

Érkezés (Arrival, 2016) – Előzetes

Denis Villeneuve újra direktori székben látható, ami sok jót sejtet, ugyanis az elmúlt években olyan filmekkel ajándékozott meg bennünket, mint a Fogságban és a Sicario – A bérgyilkos. Ezúttal az Érkezés című sci-fi-re adta a fejét, amiben olyan színészeknek dirigálhatott, mint Amy Adams, Jeremy Renner vagy az Oscar-díjas Forest Whitaker. A forgatókönyvet Eric Heisserer véste papírra, a zenéjét pedig a Golden Globe-díjas Jóhann Jóhannsson (A mindenség elmélete) szerezte. Az első előzetest elnézve egy igazán látványos és izgalmas sci-fi filmre van kilátás.

Érkezés története

A távoli jövőben játszódó történet középpontjában egy a Föld létezését veszélybe sodró esemény áll: földönkívüliek érkeznek bolygónkra. A hadsereg vezérkara egy briliáns nyelvész segítségét kéri, hogy kommunikálhassanak az idegenekkel – a cél, hogy megtudják az érkezés okát. A tudós minden erejével azon munkálkodik, hogy szót értsen a vendégekkel, ám munkája során az apró részekből összeáll számára a földönkívüliek érkezésének valódi célja…

Az első előzetest, magyar felirattal itt tudod megnézni:

Érdekességek

A film eredeti címe “Story of Your Life” volt, azonban mivel a tesztközönségnek nem tetszett a cím, így az alkotók megváltoztatták azt.

Denis Villeneuve rendező és az írói csapat számos tudóssal konzultált, hogy minél hitelesebben vihessék filmre a történetet.

Az Érkezés egyik posztere kisebb botrányt váltott ki Hong Kongban, ugyanis a várost ábrázoló poszteren egy Shanghai nevezetesség is látható volt.

Az Amerikai botrány (2013) után ez Jeremy Renner és Amy Adams második közös filmje.

Amerikai mozibemutató: 2016. november 11.

(Címlapkép forrása; Történet forrás; Érdekességek forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: