FILMEZZUNK.HU

Új előzetest kapott a Billy Lynn hosszú, félidei sétája

4137

Billy Lynn hosszú, félidei sétája (Billy Lynn’s Long Halftime Walk, 2016) – Előzetes

A kétszeres Oscar díjas Ang Lee (Pi élete, Értelem és érzelem) újra hallat magáról. Legújabb filmje, a Billy Lynn hosszú, félidei sétája rögtön az év egyik legjobban várt produkciójává lépett elő. Az előzetes alapján várhatóan az Oscar gálán is lubickolni fog a jelölésekben, elég ha csak a nemrég bemutatott, hasonló témájú Amerikai mesterlövészre gondolunk, amely összesen hat jelölést is kapott.

Billy Lynn hosszú, félidei sétája története

Billy Lynn és héttagú csapata hősként tér haza Irakból. Feletteseik utasítására részt kell venniük egy, a háborút népszerűsítő országos körúton. Miután megtudják, hogy a kormány visszavezényli őket a háborús térségbe, Billyn kiábrándultság és harag lesz úrrá. Vívódásai középpontjában az áll, hogy vajon van-e értelme az idegenben szerzett békének, ha az ő életében ezáltal konfliktusok és háborúk születnek azáltal, hogy személyes kapcsolatai szétporladnak a távol töltött idő alatt?!

Főbb szereplők: Vin Diesel, Kristen Stewart, Garrett Hedlund, Steve Martin, Chris Tucker, Makenzie Leigh, Tim Blake Nelson, Ben Platt, Deirdre Lovejoy, Beau Knapp

Amerikai mozibemutató: 2016. november 11.

Itt volt az első előzetes, ha még nem láttad:

(Címlapkép forrás; Történet forrása)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: