FILMEZZUNK.HU

Filmezzünk: Nincs kettő négy nélkül (1984)

4113

Nincs kettő négy nélkül (Non c’c due senza quattro, 1984)

A Nincs kettő négy nélkül című filmben Greg és Eliot egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig. Arról persze nem tehetnek, hogy a külvilág egy kissé csodálkozik, amikor a két elegáns, visszafogott milliomos rövid idő alatt kemény öklű, nagyhangú, belevaló fickóvá változik.

Rendező: E. B. Clucher
Nemzet: olasz
Stílus: vígjáték
Hossz: 100 perc
Korhatár: 12+

Szereplők: Terence Hill (Eliot Vance), Bud Spencer (Greg Wonder), April Clough (Olympia Chavez), Nello Pazzafini (Tango), Roberto Roney (Nadino), Ataide Arcoverde (Vinicio)

Nincs kettő négy nélkül (Non c'c due senza quattro, 1984)

Nincs kettő négy nélkül érdekességek

  • A filmben mind Bud Spencer-nek, mind Terence Hill-nek van 1-1 ikertestvére, így a két színésznek kettős szerepet kellett eljátszania.
  • Dary Reis Brazília-szerte ismert színész is szerepet kapott a filmben.
  • A forgatási munkálatok Brazíliában zajlottak.
  • Ez volt az utolsó alkalom, hogy Enzo Barloni volt a rendezője egy olyan filmnek, melyben a két színészlegenda együtt játszott.
  • A Bud Spencer és Terence Hill páros 15. közös filmje.
  • A Coimbra testvérek fehér autója egy 1962-es Rolls-Royce Silver Cloud II.

A teljes filmet a fenti videóban megnézhetitek!

Jó szórakozást!

(Címlapkép forrása; Történet forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

Nincs kettő négy nélkül (Non c'c due senza quattro, 1984) A Nincs kettő négy nélkül című filmben Greg és Eliot egy furcsa állásajánlat kapcsán találkozik először. Fejenként egymillió dollárért helyettesíteniük kell két riói milliomost, akik nemrégiben életveszélyes fenyegetéseket kaptak. A munka nem tűnik nehéznek: a két vagány pontos hasonmása a két milliomosnak. Néhány probléma mégiscsak felmerül: Greg és Eliot az első pillanattól kezdve ki nem állhatja egymást. Az egymillió dollárért azonban úgy gondolják, hajlandók lesznek elviselni a helyzetet egy hétig. Arról persze nem tehetnek, hogy a külvilág egy kissé csodálkozik, amikor a két elegáns, visszafogott milliomos rövid idő alatt kemény öklű, nagyhangú, belevaló fickóvá változik. Rendező: E. B. Clucher Nemzet: olasz Stílus: vígjáték Hossz: 100 perc Korhatár: 12+ Szereplők: Terence Hill (Eliot Vance), Bud Spencer (Greg Wonder), April Clough (Olympia Chavez), Nello Pazzafini (Tango), Roberto Roney (Nadino), Ataide Arcoverde (Vinicio) Nincs kettő négy nélkül érdekességek A filmben mind Bud Spencer-nek, mind Terence Hill-nek van 1-1 ikertestvére, így a két színésznek kettős szerepet kellett eljátszania. Dary Reis Brazília-szerte ismert színész is szerepet kapott a filmben. A forgatási munkálatok Brazíliában zajlottak. Ez volt az utolsó alkalom, hogy Enzo Barloni volt a rendezője egy olyan filmnek, melyben a két színészlegenda együtt játszott. A Bud Spencer és Terence Hill páros 15. közös filmje. A Coimbra testvérek fehér autója egy 1962-es Rolls-Royce Silver Cloud II. A teljes filmet a fenti videóban megnézhetitek! Jó szórakozást! (Címlapkép forrása; Történet forrása; Érdekességek forrása) //milos//

Értékelés

Színészi alakítás - 80%
Humor - 85%
Filmezzünk.hu - 85%
IMDB - 72%

81%

User Rating: Be the first one !
81

Article Tags: