FILMEZZUNK.HU

Megkapta eddigi legjobb előzetesét a Lego Batman

2881

Lego Batman: A film (The Lego Batman Movie, 2017) – Előzetes

A 2014-ben debütáló Lego-kaland óriási sikert aratott, és most végre elérkezett a folytatás pillanata. Sok rajongó felháborodott azon, hogy a humoros mese elől a Hős6os elhappolta az Oscar díjat. Ám a készítők két új Lego filmmel vigasztalják és örvendeztetik meg a csalódott rajongók táborát. Először a Lego Batman fog érkezni, de erre is még több, mint fél évet kell várni. Indul a LEGO kaland Batman vezetésével!

Eredetileg az volt a terv, hogy 2017-ben érkezik a Lego-kaland kettő, de ezt a produkciót áttolták 2018-ra. Ugyanis előtte, talán az első rész legkedveltebb figurája, Batman fog kapni egy önálló külön részt, melyet 2017 februárjában fognak bemutatni a mozik. A denevérembernek Joker lesz a fő ellensége a produkcióban. Ráadásul az elmúlt napokban az első előzetes is megjött, ami igen csak komikusra sikerült.

Ha az alkotás színvonalban tudja hozni azt mint az elődje, akkor 2017 egyik legjobban várt filmje lehet a Lego Batman!

A történet várhatóan a következőképpen fog alakulni: Miután Joker és Lex Luthor szövetséget kötnek egymással, Batmannek szövetkeznie kell az Igazság ligájával, hogy megállítsa őket. Nem elég, hogy Bruce Wayne-nek Gotham City legalávalóbb gonosztevőivel kell felvennie a harcot, de szülőként is meg kell állnia a helyét, miután örökbefogadott egy gyermeket.

Az első részben olyan híres színészek kölcsönözték a hangjukat, mint Channing Tatum, Jonah Hill, Elizabeth Banks, Morgan Freeman, Will Ferrell, Liam Neeson, vagy a tavalyi év egyik legnagyobb sztárja Chris Pratt. A Lego-kaland büdzséje 60 milliót kóstált, ám ennek a sokszorosát, pontosan 469 millió amerikai dollárt termelte meg az animációs mese.

Amerikai mozibemutató: 2017. február 10.

(Címlapkép forrása)

//taki//

Mentés

Mentés


Article Tags: