FILMEZZUNK.HU

Új előzetest kapott a Váratlan szépség, amin garantáltan elsírod magad

2371

Váratlan szépség (Collateral Beauty, 2016) – Előzetes

A Váratlan szépség című filmdrámában egy sikeres reklámszakembert komoly tragikus események fonnak körül, s a mélybe való merülésének spirálja magával ragadja őt. Áll a leírásban. Maga a történet nem biztos, hogy magával ragadja az Olvasókat, ám a színészi gárda egyszerűen zseniális. A főszereplő Will Smith, sokunk egyik kedvenc színésze, aki az előzetes alapján újra mindent megtesz annak érdekében, hogy végre ne csak jelölt legyen valamelyik rangos filmes díjátadón, hanem, hogy átvehesse a régóta megérdemelt arany szobrocskát.

Váratlan szépség - Collateral Beauty (2016) előzetes - Will Smith Oscarra hajt!

Will Smith mellett viszont olyan további sztárszínészek lesznek láthatók a produkcióban, mint az Oscar és Golden Globe-díjas Helen Mirren, a háromszor is Oscarra jelölt Edward Norton, két romantikus specialista Kate Winslet és Keira Knightley, illetve a rendkívüli színészi képességekkel megáldott Michael Peña. Már csak ezeknek a színészeknek a neve láttán megéri megnézni a mozit. A rendező szintén nem kispályás, hiszen az a David Frankel ült a direktori székben, akinek a háta mögött van már Az elit alakulatAz Ördög Pradát visel  és a Marley meg én. A forgatókönyvíró szintén nagyon ért a szakmájához, ugyanis a Kellékfeleség és A maflás írója véste papírra a Váratlan szépség forgatókönyvét.

Érdekességek a Váratlan szépség kapcsán

  • Rachel McAdams-nek is felajánlottak egy szerepet, de a Doctor Strange (2016) forgatása miatt, nem tudta vállalni a munkát.
  • Az eredeti rendező Alfonso Gomez-Rejon menet közben kilépett a projectből, mert nem egyeztek a kreatív elképzelései a stúdióéval.
  • Eredetileg Hugh Jackman szerepelt volna a filmben, azonban elfoglaltsági problémák miatt mégsem vállalhatta el, így Will Smith kapta a szerepet.
  • Rooney Mara eredetileg szerepelt volna a filmben, de végül dobták az ötletet nem tudni miért.

Amerikai mozibemutató: 2016. december 16.
Magyar mozibemutató: 2016. december 15.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: