FILMEZZUNK.HU

Gyilkos ösztön (2016) előzetes – Colin Farrell vs. Anthony Hopkins

4057

Gyilkos ösztön (Solace, 2016) – Előzetes

Bár tavalyi film a Gyilkos ösztön, ám Amerikában csak most decemberben kerül a mozikba, aminek apropójából ki is dobtak egy új előzetest. A rendezést Shekhar Kapurra akarták bízni először a producerek és Bruce Willist szánták főszereplőnek, végül Afonso Poyart, a 2 Coelhos alkotója vezényelte le a thrillert és Anthony Hopkinsre bízták a főszerepet.

Gyilkos ösztön (Solace, 2016) - Előzetes

A történet szerint az FBI egy titokzatos sorozatgyilkos után nyomoz, aki “hibátlan” munkát végez, ezzel is nehezítve a rendőrök munkáját. Emellett az is gondot okoz a detektíveknek, hogy az elkövető áldozatai között kapcsolatot találjanak. Ekkor a képbe kerül egy remeteként élő médium, aki megérzéseinek köszönhetően egyre több titokról rántja le a leplet, ezzel is közelebb kerülve a gazfickóhoz.

Anthony Hopkins-on kívül feltűnik még a mozivásznon Colin Farrell, Abbie Cornish, Jeffrey Dean Morgan és Matt Gerald is. A forgatókönyvet Sean Bailey és Ted Griffin vésték papírra. A Gyilkos ösztön című thrillert 2016. december 16-án vetítik az amerikai mozikban.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: