FILMEZZUNK.HU

Derült égből apu (2016) magyar előzetes – Omar Sy apa szerepben villog!

10665

Derült égből apu (Demain tout commence, 2016) – Előzetes

A Derült égből apu egy világsikert arató mexikói vígjáték francia feldolgozása, amelyben ezúttal olyan ismert színészek játsszák a főszerepeket, mint Clémence Poésy (127 óra, Erőszakik) és Omar Sy (Csokoládé, Életrevalók). Ez a produkció Hugo Gélin francia rendező második játékfilmje. Gélin korábban forgatókönyvíróként szerzett magának hírnevet a filmes szakmában, ő véste papíra például a Szerelem, örökség, portugál című 2013-as alkotás forgatókönyvét.

Omar Sy korábban történelmet írt, amikor első fekete bőrű színészként megkapta a legjobb színésznek járó César-díjat az Életrevalók című filmben nyújtott alakításáért, azóta azóta olyan hollywoodi világsikerekben szerepelt, mint a Jurassic World és az Inferno.

Derült égből apu (2016) magyar előzetes - Omar Sy apa szerepben villog!

Derült égből apu története:

Samuel (Omar Sy) mindenféle problémától mentes, gondtalan agglegényéletét éli a napsütötte Dél-Franciaországban. Egy nap váratlan esemény zavarja meg futó kalandokkal színesített, békés hétköznapjait: betoppan egy régi barátnő (Clémence Poésy) az életéből és kiderül, hogy van egy lánya, akiről eddig nem is tudott. Mielőtt a meglepetésből felocsúdhatna, a nő el is tűnik, ám hátrahagyja a csecsemőjüket. Az újdonsült apuka kétségbeesésében lányával együtt útnak indul Londonba, hogy megtalálja anyukáját, azonban nem jár sikerrel. Samuel ezután úgy dönt, hogy a városban marad és munkát vállal. Ahogyan múlnak az évek, a férfi némi baráti segítséggel szép lassan beletanul az apai szerepbe és lányával elválaszthatatlanok lesznek. Egy napon azonban újra felbukkan életükben a kislány anyja…

Az alkotók szándéka szerint az egyedülálló apa és lányának története egyszerre vicces és megható, a karácsony előtti időzítéstől pedig azt várják, hogy a Derült égből apu lesz az év egyik legnagyobb francia filmsikere.

Magyar mozibemutató: 2016. december 15.

(Címlapkép forrása; Történet forrása; Információk forrása)

//milos//


Article Tags: · · · ·