FILMEZZUNK.HU

A holnap legendái crossover – magyar feliratos előzetes

2752

A holnap legendái crossover

Mint az ismeretes, a The CW csatornán futó szuperhősös sorozatok a héten egy összefüggő műsorfolyammá álltak össze, ezzel még jobban megerősítve a DC televíziós univerzumának alapjait. A The Dominators elleni harc a Supergirlben vette kezdetét, hazai idő szerint november 29-én hajnalban, majd az ezt követő 3 napon keresztül láthattunk naponta 1-1 epizódot. Így a műsorfolyam lezárása már decemberre csúszott át, a zárást pedig A holnap legendái keretében követhetjük majd végig.

A holnap legendái crossover - magyar feliratos előzetes

A Supergirlt, a Flash – A villámot, A zöld íjászt, valamint A holnap legendáit magába foglaló 4 epizódos crossoverben a világ megmentése a tét, hiszen Földünket szupergonosz űrlények látogatják meg, és olyan súlyosnak tűnik a helyzet, hogy ennek orvoslására önmagában egy-két hős nem is elég.

Ez utóbbi az elmúlt években trend is lett, hiszen korábban (mondjuk a Bosszúállók előtt) még nem igazán volt rá példa, hogy kedvenc szuperhőseink egyesítik erejüket másokkal, most már azonban Batman szövetkezik Supermannel, Pókember az Iron Mannel, és így tovább. A mozi után ez a jelenség elérte a televíziót is, hiszen nemsokára megérkezik a Netflixre a The Defenders, de előtte még a The CW-n láthatjuk együtt a DC különböző karaktereit közös akcióban.

A még nyáron belengetett nagyszabású projekt tehát a célkanyarba érkezett, és ennek bizonyítására egy bővített előzetes is megjelent, amiből bár sokat nem lehet leszűrni, de azt mindenképpen, hogy inkább tűnik a dolog egy 3 órás filmnek, mint 4 különálló epizódnak, melyeknek saját ívük van, de erről mindenki győződjön meg maga.

(Címlapkép forrása; Cikk forrása: hu.ign.com – írta: Zalaba Ferenc)


Article Tags: · · · · · · · ·