FILMEZZUNK.HU

Megérkezett a Trainspotting 2 előzetese magyar felirattal is

2921

T2: Trainspotting (Trainspotting 2, 2017) – Előzetes

Megérkezett magyar felirattal is az első igazi előzetes a Trainspotting folytatásához, ami T2: Trainspotting címen érkezik a mozikba jövő év elején, és 20 évvel az első film eseményeit követően játszódik.

Danny Boyle rendezőn kívül az 1996-os film öt sztárjából négyen (Ewan McGregor – Renton, Robert Carlyle – Begbie, Jonny Lee Miller – Simon David “Beteg Srác” és Ewen Bremner, mint Daniel “Spud” Murphy) visszatérnek.

Megérkezett a Trainspotting 2. előzetesének az előzetese

A film pontos történetéről eddig keveset tudni, annyi azonban már kiderült, hogy a srácok újra összeállnak és állítólag a feketekereskedelem világába fognak belefolyni valami “nagyon innovatív” módon. (filmtrailer.hu)

Néhány érdekesség az első részről:

  • Irvine Welsh, az író megmagyarázta a film címét. Szándéka szerint a transpotting arra utal, hogy amit mások nem értenek és nem élveznek, az számukra nem is jelent semmit.
  • Ewan McGregor a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.
  • Danny Boyle arra utasította a színészeket, hogy nézzék meg A svindler, a Mechanikus narancs és Az ördögűző című filmeket, hogy inspirációra leljenek a lázaadó fiatalság alakításával kapcsolatban.
  • A film híres WC-s jeleneténél olvasztott csokoládét alkalmaztak a mocsok szimulálására, így isteni csokoládé illat volt a jelenet felvétele alatt.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · ·