FILMEZZUNK.HU
A Férjek gyöngyéből ismert színésznő, Leah Remini megint kitálalt

Zaklatják a sorozatsztárt, amióta kilépett a szcientológiai egyházból

3628

A Férjek gyöngyéből ismert színésznő, Leah Remini megint kitálalt

Leah Remini Ellen DeGeneres talkshow-jában mesélt arról, hogy milyen utóhatásai voltak annak, hogy szakított a szcientológiai egyházzal, egy évvel ezelőtt pedig kitálalt az igazságról ezzel kapcsolatban.

A 46 éves színésznő három és fél évvel ezelőtt lépett ki a szcientológiai egyházból. Az Ellen DeGeneresszel folytatott szokatlanul komoly beszélgetés során elmondta, hogy ő még a szerencsések közül való. Többen ilyenkor elveszítik a családjukat, mert a rokonok nem őt, hanem a vallást választják.

A Férjek gyöngyéből ismert színésznő, Leah Remini megint kitálalt

Remini élete legnagyobb részében szcientológus volt, hiszen ilyen nevelésben részesült, viszont amikor otthagyta az egyházat, édesanyja is kilépett vele együtt.

Az interjúban elhangzik ezenkívül az is, hogy emellett többen azért nem tudnak szakítani a szcientológiával, mert az egyház tudja minden titkukat. 

A sztárnak tavaly jelent meg Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology című könyve, amiben a vallás sötét oldaláról és saját tapasztalatairól írt. Remini pedig nem áll meg itt: nemrégiben egy nyolcrészes sorozatot is készített a témában, Leah Remini: Scientology and the Aftermath (Leah Remini: A szcientológia és az utóhatás) címmel.

Amikor DeGeneres rákérdezett, hogy zaklatják-e a történtek óta, a színésznő igennel válaszolt: azt mondta, követték az utcán. De ezzel együtt is szerencsésnek tartja magát, hiszen ismert sztárként megvan a lehetősége, hogy nyilvánosságot kapjon. Kitér arra is, hogy a szcientológiában hívő emberek nem őrültek, hanem áldozatok.

Véleménye szerint egyébként azért olyan meggyőző ez a vallás, mert azt állítja, ez az egyedüli módja annak, hogy saját magunk legjobb verziójává váljunk, méghozzá egy nagy csoporton belül, így közösen az egész világot jobbá tehetjük.

(Címlapkép forrása)

(Az eredeti cikk ide kattintva olvasható el: http://www.origo.hu/teve/20161124-leah-remini-megint-lerantja-a-leplet-a-szcientologiai-egyhazrol.html)

Az eredeti cikket pici változtatásokkal közöltük!

Mentés


Article Tags: · · · ·