FILMEZZUNK.HU
A 30 legjobban várt film 2017-ben

Ezt a 30 filmet várjuk legjobban 2017-ben

14406

A 30 legjobban várt film 2017-ben

A 2017-es évben is el leszünk árasztva nagyon jó filmekkel. Sokak örömére, vagy bánatára, de rengeteg filmről gondolták úgy, hogy megéri folytatni, de akad listánkban olyan produkció is ami teljesen egyedi ötleten alapul. Folytatásfilmek, képregény adaptációk, eredeti ötletek és nagy visszatérők erősíti a listánkat. Tehát következzék az általunk 30 legjobban várt film 2017-ben, amire a következő évben szerintünk mindenképpen érdemes lesz jegyet váltani.

Természetesen a 30 legjobban várt listánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Írd meg, hogy nálad melyik a legjobban várt film. Megteheted hozzászólásban cikkünk alatt, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

30. Baywatch – 2017.05.17. (Premier)

2017-ben kerül mozikba a nagy sikerű, David Hasselhoff főszereplésével készült Baywatch sorozat adaptációja, olyan világsztárokkal a főszerepben, mint Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario és Priyanka Chopra.

29. Lego Batman – A film – 2017.02.09.

Nem elég, hogy Bruce Wayne-nek Gotham City legalávalóbb gonosztevőivel kell felvennie a harcot, de szülőként is meg kell állnia a helyét, miután örökbefogadott egy gyermeket.

28. Utazók – 2017.01.12.

A Passengers története szerint egy utasszállító űrhajó egy távoli bolygó felé tart több ezer emberrel a fedélzetén. Az egyik hálókamra meghibásodása miatt egy férfi (Chris Pratt) 90 évvel a tervezett érkezés előtt felébred. Ahogy telik az idő, szembe kell néznie az öregedéssel, és azzal, hogy magányosan fog meghalni, végül azonban úgy dönt, felébreszt egy másik utast (Jennifer Lawrence).

Az általunk 28. legjobban várt film 2017-ben, azaz az Utazók forgatókönyve megjelent a 2007-es Blacklist-en, mely az adott év legjobban kedvelt, ám meg nem valósított forgatókönyveit tartalmazza. Jennifer Lawrence előtt Reese Witherspoon, Rachel McAdams és Emily Blunt neve is felmerült a női főszerepre, míg Chris Pratt szerződtetése előtt Keanu Reeves is esélyes volt a férfi főszerepre.

27. Arany – 2017.01.19.

Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletére hajt. Dörzsölt, ambiciózus, tele van ötletekkel – csak éppen pénze nincs. Wells azonban nem az a fickó, aki egykönnyen feladja. Feltesz mindent egy lapra, és egy vállalkozó szellemű  geológussal, Michael Acostával (Edgar Ramirez) együtt nekivág a fülledt indonéziai dzsungelnek, ahol egy elképesztően gazdag arany lelőhelyre bukkannak. A leletnek gyorsan híre megy, a vállalat részvényeit szétkapkodják, a két szerencselovag pedig egyik napról a másikra a Wall Street csúcsán találja magát. Wells, az aranyásók rocksztárja, a milliárdokkal járó kiváltságok minden pillanatát észvesztően élvezi: féktelen költekezésbe kezd, a fényűző partyjain a csinos bombázók állandó vendégekké válnak. De a hirtelen jött sikerre hamar felfigyelnek, köztük az indonéziai kormány és az FBI is. Wells hajthatatlan: bármire képes, hogy a nehezen megszerzett pénzt megtartsa. De vajon elég vagány lesz ahhoz, hogy a nagy hatalmú fejesekkel is szembeszálljon?

26. Transformers: Az utolsó lovag – 2017.06.21.

Optimus Prime fővezér újabb próbatétel előtt áll: elindul, hogy megkeresse a  Transformersek eredetét. Ám Megatron visszatér, és újra keresztezni fogja az útját, és az embereknek hála megújult erővel forral a bosszút. De ez még nem minden, ugyanis felbukkan egy minden korábbinál hatalmasabb ellenség: egy bolygó, ami hatalmas robottá tud transformálódni. Ő Unikron.

25. Az alapító – 2017.02.02.

Az alapító című életrajzi ihletésű film a világszerte több ezer gyorsétteremmel rendelkező hálózat, a McDonald’s atyjának, Ray Kroc (Michael Keaton) történetét mutatja be.

A rendező John Lee Hancock az előzetes megkeresések során kétszer is visszautasította az ajánlatot, ám miután a kész forgatókönyvet elolvasta, meggondolta magát. Michael Keaton a szerepre valófelkészülés során zongoraleckéket vett, miután megtudta, hogy Ray Kroc szeretett zongorázni. Ray Kroc szerepére Michael Keaton, Tom Hanks-et váltotta a stábban. Érdekes egybeesés a Philadelphia (1993) forgatásán pont fordítva, Keaton helyére érkezett Tom Hanks.

24. Bright – 2017 ?

A rendező David Ayer (Suicide Squad, Fury), a forgatókönyvet Max Landis (Chronicle) írta, a főszereplő pedig Will Smith. Mellette Joel Edgerton (The Gift, Warrior) és Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo, Prometheus) szerepel majd a produkcióban. A történet a fantasy és a valós világ keverékében játszódik, ahol egy ork és egy emberi zsaru birtokába kerül a varázslatos pálca, amire sok gonosz pályázik.

Bright (2017)

23. A szépség és a szörnyeteg – 2017.03.16.

A Szépség és a Szörnyeteg című mese klasszikus újabb feldolgozása egy fiatal nő és egy szörnyű külsejű herceg szerelmének megható történetét meséli el. Disney feldolgozás, így talán jogosan az egyik legjobban várt film 2017-ben.

Ryan Gosling-nak is felajánlották a Szörnyeteg szerepét, de nem vállalta. Emma Watson első filmszerepe a Walt Disney Productions égisze alatt. Érdekesség, hogy Emma Watson (Belle), Luke Evans (Gaston) és Emma Thompson (Mrs. Potts) is április 15-én született.

22. Menedék – 2017. március 30.

Az 1930-as évek végén játszódó, valós történetben a varsói állatkertet vezető Jan Żabiński (Heldenbergh) és felesége, Antonina (Chastain) a létesítmény területén a helyi gettóból megszökött zsidókat bújtatja el. A férjes asszony körül ott sertepertél egy Lutz Heck nevű náci tiszt (Brühl), aki látszólag fülig szerelmes belé. A nő kihasználja a férfi érzéseit, és próbál időt nyerni, hogy a mentőakció ne lepleződjön le a háború vége előtt. A történelemkönyvekből (vagyis a Wikipediáról) tudjuk, hogy Żabińskiék sikerrel jártak, és az évek során több mint 300 zsidó embert mentettek meg a biztos haláltól.

21. Halálos iramban 8 – 2017.04.13.

Ismét egy újabb részt láthatunk az egyik legjobb autóversenyzős-akcióvígjáték kategóriában. A legutóbbi – meglepően izgalmas – 7. rész után ismét Vin Diesel, Dwayne Johnson, és a többi, mostanra híressé vált sztár is újra megjelenik a vásznon. Ha ez nem lenne elég, a Straight Outta Compton rendezőjét, F. Gary Gray-t ültetik a rendezői székbe, ami szintén ösztönzően hathat a jegyeladásokra. Kapaszkodjatok, az egyik általunk legjobban várt film 2017-ben sem fog lassítani.

20. Szárnyas fejvadász 2 – 2017.10.04.

1982. Egy évszám, ami sokaknak nem jelent semmi különöset, mégis több millió rajongót köt össze szerte a világon. 1982-ben jelent meg a Blade Runner, azaz a Szárnyas fejvadász című amerikai science fiction első része a mozikban. Azóta eltelt röpke 34 év, melyet követően – épp a 35. évben – katarzisszerű élményt nyújtva, betör a mozikba a nagysikerű történet folytatása. Ridley Scott, az első rész rendezője sajnos nem vesz részt az ígéretesnek mondott folytatás elkészítésében, az őt helyettesítő Denis Villeneuve viszont várhatóan alapos munkát végez majd annak érdekében, hogy a rajongók bizalmát megtartsa, az azóta felnövekvő új generációét pedig elnyerje.

Szárnyas fejvadász (Blade Runner, 1982)

19. Arthur király: A kard legendája – 2017.03.24.

Sir Lancelot klasszikus történetének legújabb adaptációja, a Sherlock Holmes filmek és a Blöff rendezőjétől, Guy Richie-től. Arthur egy ravasz, nagyszájú csirkefogó, aki Londonium sikátoraiban vezeti a bandjáját, és megpróbál életben maradni a riválisai ellenébe. Születése azonban titkot rejt. A férfi egészen addig nem sejt semmit, amíg rá nem talál egy különleges kardra, az Excaliburra. Arthur az Ellenállás tagjai közé keveredik, ahol megismerkedik a fiatal és titokzatos nővel, Guinevere-rel, kitanulja a kardforgatást, és miután készen áll, népével a zsarnok Vortigern ellen vonul, aki meggyilkolta szüleit, és elrabolta koronáját.

18. xXx: Újra akcióban – 2017.01.19.

A kémthriller műfaját újraértelmező kasszasiker sorozat harmadik részében az extrém sportolóból kormányügynökké avanzsált Xander Cage (Vin Diesel) felbukkan önkéntes száműzetéséből, és rögtön összeütközésbe kerül Xianggal, a halálos harcossal, és csapatával, akik megszereznek egy Pandora szelencéje néven ismert veszélyes és látszólag megállíthatatlan szuper fegyvert. Ám alig hogy Xander új csapatot toboroz kalandvágyó spanokból, egy halálos összeesküvés kellős közepén találja magát, melynek szálai a legfelsőbb kormányzati körökbe vezetnek…

Donnie Yen, Jet Li-t váltotta Xiang szerepére, miután ismeretlen okokból Li visszalépett a filmtől. Ez Deepika Padukone, a Bollywoodi szupersztár első Hollywoodi filmje. Vin Diesel és Tony Jaa korábban együtt szerepeltek a Halálos iramban 7 című filmben is.

17. Gru 3 – 2017.06.29.

Gru, aki már visszavonult és letett a gonosz pályafutásáról apaként próbálja nevelni három fogadott lányát Dr Senkiházival és minyonok seregével. Az élet azonban újfent próbatétel elé állítja, de szerencsére ott van fele újdonsült felesége is. Vajon letudják küzdeni a közelgő gonoszt és a hétköznapi problémákat?

A film fő gonosza egy bizonyos Balthazar Bratt lesz. A Hollywoodi pletykák szerint a South Park egyik alkotója, Trey Parker fogja szinkronizálni. Steve Carell azt nyilatkozta, hogy utoljára vállalta el Gru szerepét.

16. Élet – 2017.05.12.

Az általunk 16. legjobban várt film 2017-ben, az Élet története szerint egy hat főből álló kutatócsoport történelmi jelentőségű felfedezést tesz a Nemzetközi Űrállomáson. A Marsról származó minták elemzése közben bizonyítékot találnak a földönkívüli élet létére. A minták között talált biológiai mintát további vizsgálatoknak vetik alá, ami nem várt következményekkel jár, ugyanis az életforma sokkal intelligensebb, mint azt gondolták volna.

Az űrben játszódó sci-fi-thriller rendezője az a Daniel Espinosa, aki utoljára a A 44. gyermek című, egész jól sikerült filmet dirigálta. A forgatókönyvet a Deadpool és a Zombieland írói, Paul Wernick, illetve Rhett Reese vésték papírra. A színészi gárda is zseniálisnak mondható, hiszen Ryan Reynoldson és Jake Gyllenhaalon kívül látható lesz még Rebecca Ferguson is a mozivásznon.

15. Valerian és az ezer bolygó városa – 2017. július 21.

A Valerian és az ezer bolygó városa című francia sci-fi főhőse két ügynök, akik a kormány megbízásából az univerzum rendfenntartására szerződtek. Következő küldetésük az Alpha nevű intergalaktikus városba vezet, ahol a 17 milliós lakosság a világegyetem minden sarkából összeverbuválódott fajokból áll. Az egyre csak növekvő és fejlődő metropolisz hátterében azonban veszélyes erők munkálkodnak…

Luc Besson, a rendező nagyon kitett magáért. Elképesztően látványos produkcióra számíthatunk, már most nagyon szép minden, pedig ez valószínűleg még csak a félig kész verzió, a mozikban ennél még jobb minőségre számíthatunk. A két főszereplő, Cara Delevingne és Dane DeHaan, de azért Rihanna is kapott egy villanásnyi időt. Rajtuk kívül olyan nagy nevek lesznek még az alkotásban, mint Clive Owen, Ethan Hawke és John Goodman.

14. Jumanji – 2017.07.27.

Az 1995-ben leforgatott Jumanji remake-je. A Sony Pictures Enterainment gyártásában a Csodálatos pókember producere Matt Tolmach együtt dolgozik az eredeti produkció készítőivel, William Teitlerrel és Ted Fielddel. Közösen újraálmodták a történetet,amelyet Chris Van Allsburg 1981-es regénye inspirált.

Jumanji (2017)

Dwayne Johnson és Kevin Hart második közös munkája. Az első a Központi hírszerzés volt 2016-ban. Időbeosztási problémák miatt Tom Holland kiszállt a filmből, szerepét Nick Jonas vette át. 2016 augusztusában Dwayne Johnson megerősítette, hogy ez nem egy remake lesz, hanem inkább az eredeti történet folytatása.

13. Farkas 3 – 2017.03.03.

2017-ben Hugh Jackman utolsó alkalommal ölti magára Logan, vagyis Farkas karakterét, így hát okkal lett ez is az egyik legjobban várt film 2017-ben. A trilógia korábbi részeivel ellentétben azonban ezúttal korhatáros produkcióval rukkol elő a stúdió. A Farkas 3. része, ami egyes források szerint az X Fegyver alcímet fogja viselni 2017 március 3-án fog debütálni a mozikban, Jackman és Patrick Stewart mellett pedig Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Eriq La Salle, Doris Morgado és Elizabeth Rodriguez fog szerepelni.

12. Kong: Koponya sziget – 2017.03.09.

A híres majomóriás, King Kong tényleg nagyobb lesz a Kong: Koponya-sziget című filmben, mint valaha! A majmos alkotást az a Jordan Vogt-Roberts rendezte, aki eddig mindösszesen a 2013-as vígjátékot, a A nyár királyait dirigálta. A szereplőgárda zseniális, hiszen olyan színészek lesznek benne, mint a Bosszúállók Lokija, Tom Hiddleston, az Oscar-díjas Brie Larson, vagy a két rutinos nagy öreg, Samuel L. Jackson és John Goodman.

Az eddigi hivatalos, nem túl hosszú történet szerint egy csapat felfedező az egyik útjuk során egyre mélyebbre hatol egy veszélyes, ősi sziget dzsungelébe, mely a majmok királyának ad otthont. Ezek után meg mindenki kitalálhatja, hogy milyen bonyodalmak következnek.

11. Wonder Woman – 2017.06.22.

Mostanában minden igazi mozirajongó a térképet tanulmányozza: Themiszküra szigetét keresi. Végre fény derült ugyanis arra, hogy a Batman és Superman lovagias segítségével filmsztárrá vált Wonder Woman (Gal Gadot) saját, jövőre a mozikba kerülő filmje eredettörténet lesz: és nézőit elvezeti az amazonok ősi otthonába, a titokzatos görög szigetre, az amazonok birodalmába, ahol évszázados szünet után végre születik valaki. A film során a féltett hercegnőből aztán legyőzhetetlen harcos válik. Három rettenthetetlen (és halhatatlan) nő működik közre a nevelésében: az anyja, Hippolyta királynő (Connie Nielsen) és két katona rokon: Atiope tábornok (Robin Wright) valamint segédtisztje, Menalippe (Lisa Loven Kongsli).

Ez az első olyan szuperhős-film, melynek rendezői székét nő foglalhatja el (Patty Jenkins). Jenkins legismertebb filmje A rém, melynek főszerepéért Charlize Theron Oscar-díjat kapott. A filmet Angliában, Franciaországban és Olaszországban forgatták.

10. Kincsem – 2017.03.16.

Az általunk 10. legjobban várt film 2017-ben egy magyar produkció! A Kincsem című film történetének középpontjában az öntörvényű Blaskovich Ernő magyar nemes és Otto von Oettingen osztrák főúr küzdelme lesz látható, valamint elénk tárul Kincsem, a világhírű magyar csodakanca mesébe illő pályafutása is. Blaskovich és a szépséges Klára, von Oettingen modern és felvilágosult lányának viharos szerelmét is bemutató történetnek az 1848-49-es szabadságharcot követő Habsburg megtorlás éveinek Magyarországa továbbá Európa legendás lóversenypályái adnak majd káprázatos hátteret…

A forgatás 72 napig tartott. A rendező, Herendi Gábor folyamatosan százhúsz-százötven fős stábbal dolgozott, de akadt olyan jelenet is, ami miatt egyszerre hatszáz ember tartózkodott a felvétel helyszínén.

9. Dunkirk – 2017.07.19.

A világ egyik legsikeresebb és legeredetibb rendezője, a Sötét lovag-trilógia és az Eredet alkotója májusban kezdte saját könyve alapján forgatni a Dunkirk című filmjét, mely, ahogy már említettük a 2. világháború idején játszódik. 1940-ben a németek bekerítettek és az óceánpartra szorítottak brit és francia katonákat: egy különleges mentőakció során azonban 11 nap alatt több mint 300 ezer szövetségest sikerült hajókon Angliába menteni. Ez az alkotás lesz Christopher Nolan harmadik olyan filmje, melyet ő rendezett és ő írta a forgatókönyvét is, illetve ez a tizedik egész estés mozifilmje.

A Dunkirk című, második világháborús filmben olyan színészek lesznek láthatók, mint napjaink egyik kedvence, Tom Hardy, az Oscar-díjas Mark Rylance, Cillian Murphy, vagy éppen James D’Arcy. De ez a nagyszabású produkció lesz Harry Styles, a One Direction énekesének bemutatkozása a hollywoodi filmgyártásban. Még sohasem vállalt színészi munkát, ez az első próbálkozása a kamera előtt. Mindenképpen a 2017-es év egyik leginkább várt alkotásává lépett elő, bár ebben a rövid előzetesben még sok mindent nem lehet felfedezni, de hangulatfokozónak tökéletes.

8. Kingsman 2 – 2017.06.15.

A 2014-es első rész sem volt egy eseménytelen epizód, a 2017-es folytatás viszont még ennél is több izgalmat ígér. Erre már a szereposztás áttekintése után is rájöhetünk, amely meglehetősen jól sikerült: a Trónok harcából ismert Pedro Pascal mellett felbukkan majd 2015 legjobb női főszereplője, Julianne Moore, 2002 legjobb-, ám 2005 legrosszabb színésznője Halle Berry, de még a hatszoros Grammy-díjas és Oscar-díjas zeneszerző, zenész és énekes Sir Elton John is. Szerintetek Oscar gyanús lesz az alkotás? A június 16-i premier után majd kiderül.

Kingsman 2 - 2017

7. A galaxis őrzői 2 – 2017.05.04.

Az első rész nem csak, hogy anyagilag hozott sokat a konyhára, de a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a produkcióról. Természetesen a rendező, James Gunn és a forgatókönyvíró, Dan Abnett is visszatér a folytatásra. Sokunk örömére a szereplőgárdában sem történt változás, de miért is lett volna? Újra élvezhetjük az ütős ötös csapatot, azaz Chris Pratt, Zoe Saldana és Dave Bautista játékát, illetve Bradley Cooper és Vin Diesel hangját, már aki az eredeti nyelvre szavaz. Rajtuk kívül, kisebb-nagyobb szerepben fel fog tűnni még a mozivásznon Karen Gillan, Chris Sullivan, Kurt Russell és Sylvester Stallone is.

Az újdonsült csapat útnak indul, hogy felkutassa Peter Quill (Chris Pratt) vér szerinti apját, és megtudják, hogy honnan is származik valójában. Újra felcsendül az “Awesme Mix vol 2” válogatásos kazetta. Feltűnnek ismert arcok, mint Yondu (Michael Roker) az útonállók vezére, aki értékes információkkal rendelkezik “Star-Lord” apjának a kilétéről.

6. A setét torony – 2017.02.16.

Főszerepben Idris Elba, Matthew McConaughey és Abbey Lee! Stephen King könyve alapján Nikolaj Arcel rendezte a produkciót. Ralnd Deschain a vadnyugati vidéken kóborolva keresi a legendás építmény Sötét tornyot, hogy megmentse haldokló világát a pusztulástól.

A setét torony - 2017

Daniel Craig, Christian Bale, Viggo Mortensen és Javier Bardem neve is felmerült a főszerepre, mielőtt Idris Elba megkapta.

5. A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja – 2017.05.25.

Johnny Depp ismét eljátszhatta Jack Sparrow-t, Orlando Bloom szintén fel fog bukkanni. Javier Bardem lesz Salazar kapitány, a rettegett kalózkísértet, aki csapádba esett a Bermuda-háromszögben és miután sikerül lelépni onnan Poszeidón szigonyát akarja megtalálni. Brenton Thwaites formálja meg Henry Turnert, vagyis Bloom karakterének fiát. Kaya Scodelario bújhatott Carina Smyth csillagász bőrébe, jegyzetei különösen fontosak, mivel akad benne néhány információ, amivel megtalálható a szigony.

4. Az igazság ligája – 2017.11.17.

Zack Snyder jövőre érkezik legújabb filmjével, az Igazság Ligája című nagyszabású mozival, ami nagy valószínűséggel a 2017-es év egyik, ha nem a legnagyobb durranása lesz. A rendező olyan kasszasikereket tudhat maga mögött már, mint a 300, a Watchmen – Az őrzők, az Őrzők legendája vagy éppen a tavalyi Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, ami kritikailag nem lett nagy siker, ám anyagilag közel egy milliárd dollárt hozott. Az Igazság Ligája sikerét azért is lehet előre borítékolni, mert az emberek odavannak a szuperhősös produkciókért.

Superman önfeláldozó cselekedete után Bruce Wayne hite visszaállt az emberiségben, azonban újdonsült szövetségesével, Diana Price-szal újabb és nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie. Batmannek és Wonderwomannek gyorsan kell cselekednie, és össze kell toborozniuk egy különleges, emberfeletti képességekkel rendelkező csapatot. Úgy tűnik, hiába az olyan hősök, mint Aquaman, Cyborg, Flash, Batman és Wonderwoman, talán már túl késő, hogy gátat szabjanak a bolygó pusztulását fenyegető eseményeknek.

3. Thor: Ragnarok – 2017.11.03.

Az általunk harmadik legjobban várt film 2017-ben naná, hogy egy Marvel produkció! Beköszönt a Ragnarok vagyis a Viking Világvége. Thornak be kell utaznia a kozmoszt ,hogy megtalálja azt a fegyvert, amivel meg tudja akadályozni a Világvégét. Közben Asgardban Loki átvette a vezetést. A filmben feltűnik majd Bruce Banner zöld énje is, viszontláthatjuk Heimdalt, és az is kiderül, mi történt Odinnal. Egy új, óriási hatalmú női fő gonosz Hela, a halál istennője tovább bonyolítja a történéseket.

Thor: Ragnarok (Thor 3)

2. Star Wars: Episode VIII – 2017.12.14.

2017 végén a nyolcadik résszel tér vissza mozikba a Star Wars franchise. Rey rátalált Luke Skywalkerre, azonban még sok kérdésre kell választ találnia sorsát illetően, miközben Kylo Ren erőt gyűjt, hogy visszavágjon. Lehet, hogy sokaknál ez a legjobban várt film 2017-ben, de nálunk csak az ezüstérmes pozíciót tudta megkaparintani.

Star Wars: Episode VIII

A John Boyega által alakított Finn ebben a részben sok akciódús jelenetet kap. John Boyega a Vouge-nak azt nyilatkozta, hogy a VIII. rész sokkal sötétebb lesz, mint bármelyik rész. Komolyabb változtatások nem lesznek a szereposztásban a VII-hez képest, de a stáb bővülni fog Benicio del Toro-val és Laura Dern-nel.

1. Pókember: Hazatérés – 2017.07.07.

Pókemer és Vasember egy filmben? Sokak két kedvenc szuperhőse, köztük az enyém is. Így hát nem maradt más hátra, mint a legjobban várt film 2017-ben, azaz Pókember: Hazatérés.

Sokunk kedvenc képregény hőse, Pókember már feltűnt az Amerika kapitány: Polgárháború című filmben, ahol Tony Stark oldalán küzd a kapitány csapata ellen. Ruháját Tony Stark készítette el neki, mert az előző amit Peter saját maga készített nem éppen volt megnyerő. Ez a ruha lesz rajta a filmben, így nagy valószínűséggel az idővonalon elhelyezkedve a történet a polgárháború után játszódik. A városban új ellenség üti fel a fejét, a képregényekből már ismerhetjük, de filmes adaptációban most láthatjuk először keselyűt. Az biztos, hogy nagyon jó csata lesz, mást nem is várhatunk a Marvel univerzumától.

Még egyszer leszögeznénk, hogy a 30 legjobban várt film listánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Írd meg, hogy nálad melyik a legjobban várt film. Megteheted hozzászólásban cikkünk alatt, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(A 30 legjobban várt film 2017-ben: Címlapkép forrása)
(A 30 legjobban várt film 2017-ben: Történetek forrásai: ITT, ITT és ITT)
(A 30 legjobban várt film 2017-ben: Érdekességek forrása)

//batigoool//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·