Érdekességek Milla Jovovich színésznőről

Ezt a 8 dolgot nem árt, ha tudod Milla Jovovichról

984

Érdekességek Milla Jovovich színésznőről

A sokoldalú Milla Jovovich , aki modellként, színésznőként, divattervezőként és énekesként is bizonyított már, 1975. december 17-én született Kijevben, Ukrajnában. Születésnapja alkalmából ezúttal róla gyűjtöttünk össze 8 olyan dolgot, amivel nem árt tisztában lenni.

Érdekességek Milla Jovoich színésznőről

8. Édesapja Bogdan Bogdanović Jovović szerb orvos, édesanyja Galina Mikhaylovna Loginova orosz származású színésznő. Ő mégis Ukrajnában született, de mára már amerikai állampolgárnak is mondhatja magát.

7. A fiatal Milla nehéz családi körülményei és multikulturális háttere miatt nehezen illeszkedett be az amerikai közegbe – a hidegháborús félelmek miatt osztálytársai orosz kémnek és kommunistának csúfolták.

Érdekességek Milla Jovoich színésznőről

6. Anyja fiatalon balettra, énekórákra és színi tanodába járatta, ahol hamar megmutatkozott tehetsége.

5. Milla Jovovich A kaptár (2002) meghallgatásáról: “Megmondtam neki (Paul W.S. Andersonnak), hogy ezt csak én játszhatom el. Nem csak azért, mert király leszek az öcsém szemében, aki rajong az eredeti játékért, hanem mert én is rengeteget játszom vele, és nálam jobban nem ismeri senki ezt a világot.

A kaptár

4. Négyszer is jelölték a legrosszabbaknak járó Arany Málna-díjra, ám szerencséjére egyszer sem sikerült “nyernie”.

3. Milla a modellkedésen és a színészkedésen kívül a zenélést is sikerrel űzi, zenekarával, a Plastic Has Memory-val rendszeresen koncertezett, dalai több filmben hangzanak el, és a mai napig szívesen komponál.

Érdekességek Milla Jovoich színésznőről

2. Angolul, franciául, oroszul és szerbül is folyékonyan beszél.

1. Harmadik férjével, a filmrendező Paul W. S. Andersonnal él házasságban, akivel 2009. augusztus 22-én házasodtak össze. Milla Jovovich és Paul W.S. Anderson A kaptár (2002) című film forgatásán ismerkedtek meg.

Érdekességek Milla Jovoich színésznőről

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása ITT és ITT)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Filmezzünk!

Filmezzünk!