Érdekességek Jonah Hill színészről, amiket nem gondoltál volna

8 meghökkentő tény a szórakoztató Jonah Hill-ről

1112

Érdekességek Jonah Hill színészről, amiket nem gondoltál volna

Jonah Hill Oscar-, Golden Globe-, és Teen Choice Award-ra jelölt amerikai színész, producer, forgatókönyvíró és szinkronszínész. A nézők főként vígjátékokból ismerik, ám az utóbbi időkben komolyabb hangvételű filmeket is bevállalt, amiknek meg is lett a gyümölcse. A még mindig csak 33 éves színész ma ünnepli születésnapját, melynek alkalmából íme néhány dolog róla, amit nagy valószínűséggel még nem hallottál.

Érdekességek Jonah Hill színészről, amiket nem gondoltál volna

1. Születési neve Jonah Hill Feldstein.

2. Fiatalon találkozott Rebeccával és Jake-el, Dustin Hoffman gyerekeivel, és összebarátkozott velük. Később Dustin vezette be Jonah-t a filmezés világába úgy, hogy megkérte őt, hogy vegyen rész néhány meghallgatáson.

3. A mozivásznon a Multik haza! (2004) című filmmel debütál, a szerepet Dustin Hoffman jóindulatának köszönheti, aki elintézte neki, hogy bejuthasson a meghallgatásra.

Érdekességek Jonah Hill színészről, amiket nem gondoltál volna

4. Jonah Hill 20 kilót fogyott a 21 Jump Street – A kopasz osztag szerep kedvéért.

5. Hill képes lett volna valóban megenni egy aranyhalat A Wall Street farkasa című filmben, de az állatvédők nem engedték.

6. Jonah Hill állítólag annyira együtt akart dolgozni A Wall Street farkasa rendezőjével, Martin Scorsesevel, hogy mindössze 60 ezer dollárt kért a szerepéért.

A Wall Street farkasa

7. Testhez álló vendégszerepet kapott A Simpson család 21. évadában, ő kölcsönözte ugyanis Andy Hamilton hangját, aki a Springfieldi Általános Iskola legnagyobb csínytevőjének hírében áll.

8. Jonah egy személyben főszereplője és producere a 22 Jump Street – A túlkoros osztagnak.

21 Jump Street - A kopasz osztag

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Filmezzünk!

Filmezzünk!