FILMEZZUNK.HU
Ezért választotta Will Smith az Öngyilkos Osztagot a Függetlenség napja 2 helyett

Ezért választotta Will Smith az Öngyilkos Osztagot a Függetlenség napja 2 helyett

2648

Miért választotta Will Smith az Öngyilkos Osztagot?

A múlt évben Will Smith nagyon nehéz és fontos döntés elé keveredett, hiszen egyszerre zajlott a Függetlenség napja 2 és az Öngyilkos osztag forgatása. Neki valamelyikre nemet kellett mondania, utólag persze tudjuk, hogy milyen döntés született, de egy Facebookos kérdezz -felelek keretein belül elmondta, hogy mi alapján jutott döntésre.

Két forgatókönyv volt a kezeim között, az egyik a Függetlenség napja 2-é, a másik az Öngyilkos osztagé. A kettő közül kellett választanom. Még ha a döntés az Öngyilkos osztag mellett is szólt, nem a filmnek a készségei mellett szólt, hanem, hogy előre haladok az utammal vagy ragaszkodok és visszalépek. Agresszív módon előrefelé akartam törni, új dolgokat csinálni és alkotni, és remélhetőleg ezáltal képes leszek egy új csúcspontot elérni.

A döntés egy következetes lépésnek tűnik a karrierje építésében. Ismerve a két film utóéletét és fogadtatását, kritikailag lapon lehet említeni a két filmet, de mégis csak jobban jártunk Will Smith Deadshotjával, hiszen nélküle jóval kevesebb pozitív élményben lett volna részünk az Öngyilkos osztag megtekintésekor.

Will Smith karrierje viszont folyik tovább, sokunk örömére jövőre esélye nyílik a Bad Boys brandet újra felfuttatni, ám előtte idén még láthatjuk őt a Váratlan szépség című filmben, melyben nem mellesleg még egy Oscar-jelölés is kinéz neki.

(Címlapkép forrása; Cikk forrása)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · ·