FILMEZZUNK.HU

Filmezzünk: Karácsony Artúr (2011)

4625

Karácsony Artúr (Arthur Christmas, 2011) – Teljes film magyarul!

A Karácsony Artúr (eredeti cím: Arthur Christmas) egész estés brit–amerikai 3D-s számítógépes animációs film. A forgatókönyvet Sarah Smith írta, Sarah Smith rendezte, a zenéjét Harry Gregson-Williams szerezte, a producer Steve Pegram, a főszerepben James McAvoy, Hugh Laurie és Jim Broadbent hangja hallható. Az Aardman Animations készítette, a Columbia Pictures forgalmazta. Angliában 2011. november 11-én mutatták be.

Karácsony Artúr (Arthur Christmas, 2011) - Teljes film magyarul!

A történet szerint Arthur kedves, ám rendkívül ügyetlen fiú, aki imádja a karácsonyt. Érthető is, hiszen édesapja a 136 éves Mikulás. Az utóbbi időben sok dolog változott Mikulásék háza táján, őket is megcsapta az új idők szele: az előkészületekben fontos szerepe van a digitális berendezéseknek, amelyek megkönnyítik a munkát. Azonban sem Mikulás, sem Arthur nem boldogul könnyen ezekkel a masinákkal, éppen ezért arra vágynak, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba.

Nemzet: amerikai, brit
Stílus: animációs
Hossz: 97 perc
Korhatár: 6+

Egy kis kedvcsináló a filmhez:

A fenti videóban tudjátok megnézni a teljes filmet!

Jó szórakozást!

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés

Karácsony Artúr (Arthur Christmas, 2011) - Teljes film magyarul! A Karácsony Artúr (eredeti cím: Arthur Christmas) egész estés brit–amerikai 3D-s számítógépes animációs film. A forgatókönyvet Sarah Smith írta, Sarah Smith rendezte, a zenéjét Harry Gregson-Williams szerezte, a producer Steve Pegram, a főszerepben James McAvoy, Hugh Laurie és Jim Broadbent hangja hallható. Az Aardman Animations készítette, a Columbia Pictures forgalmazta. Angliában 2011. november 11-én mutatták be. A történet szerint Arthur kedves, ám rendkívül ügyetlen fiú, aki imádja a karácsonyt. Érthető is, hiszen édesapja a 136 éves Mikulás. Az utóbbi időben sok dolog változott Mikulásék háza táján, őket is megcsapta az új idők szele: az előkészületekben fontos szerepe van a digitális berendezéseknek, amelyek megkönnyítik a munkát. Azonban sem Mikulás, sem Arthur nem boldogul könnyen ezekkel a masinákkal, éppen ezért arra vágynak, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba. Nemzet: amerikai, brit Stílus: animációs Hossz: 97 perc Korhatár: 6+ Egy kis kedvcsináló a filmhez: https://www.youtube.com/watch?v=OdD5YRxxSSM A fenti videóban tudjátok megnézni a teljes filmet! Jó szórakozást! (Címlapkép forrása; Történet forrása) //milos// Mentés

Értékelés

Humor - 78%
Történet - 75%
Animáció - 78%
Filmezzünk.hu - 75%
IMDB - 71%

75%

User Rating: Be the first one !
75

Article Tags: · · · · · · · · · ·