FILMEZZUNK.HU

Új előzetest kapott Tom Hardy izgalmasnak tűnő sorozata, a Taboo

2853

Taboo (2017) – Előzetes

A nem túl távoli múltban eléggé nehezen lehetett rávenni egy közismert rendezőt vagy színészt, hogy nevét adja egy sorozathoz. Azonban a mai felgyorsult világban alaposan megváltozott a helyzet, egyre több mozisztár a tévés projektek felé kacsintgat. Jövőre érkezik, de már most az egyik legjobban várt sorozatává lépett elő a Tom Hardy főszereplésével készült Taboo, amihez nyolc részt készítettek. A BBC One és az FX koprodukciójában készített szériának most megleshetitek az előzetesét, ha eddig nem láttátok volna.

A tavalyi évben Oscarra jelölt Hardy nem csak a főszereplő lesz a sorozatban, de Ridley Scott és Steven Knight társaságában ő lesz az egyik executive producer is. A széria showrunnere Knight, de az alapjául szolgáló történetet Hardy írta, méghozzá az édesapjával, Chips Hardy-val közösen.

 Taboo története

James Keziah Delaney-t (Tom Hardy) tíz és afrikai távollét után 1814-ben hazatér otthonába, ahol mindenki azt hitte, meghalt. Mivel apját meggyilkolták, ő vállaira kerül a teher, hogy átvegye a hajózási vállalatot. Bár az East India Company tetemes összegért megvenné a céget, Delaney úgy határoz, maga lép apja nyomdokaiba. Csakhogy a férfi belekeveredik a Nagy Britannia és az Amerika közt dúló háborúba, aminek következtében súlyos döntéseket kell meghoznia, ráadásul sokan örülnének sikertelenségének.

A sorozat várhatóan 2017 elején kerül a tévéképernyőkre.

(Címlapkép forrása itt és itt; Történet forrása)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · ·