Ezt a 7 dolgot biztos, hogy nem gondoltad volna az új Szellemirtókról

721

Érdekességek a 2016-os Szellemirtók című filmről

Az idei, 2016-os év legutálatosabb filmjének járó díjat – ha lenne-, valószínűleg az új, női főszereplőkkel feldolgozott Szellemirtók kapná. A mozibemutató előtt olyan sok negatív üzenetet, kommentet még láttunk, mint ennek a filmnek a megjelenése előtt. Mindenki azt gondolta, hogy toronymagasan az év legnagyobb anyagi buktája lesz. Azonban sok mindenkire rácáfolt a produkció, ugyanis csak Amerikában több, mint 100 millió dollárt keresett. Bár elég felejthetőre – inkább nagyon felejthetőre – sikerült az alkotás, mi most mégis bemutatunk néhány kulisszatitkot, amit biztosan nem gondoltatok volna.

Szellemirtók (Ghostbusters, 2016)

1. Emma Stone-nak is felajánlották az egyik főszerepet, ám ő visszautasította arra hivatkozva, hogy nem szeretne franchise-okban szerepelni.

2. Dan Aykroyd az első két film sikere után két forgatókönyv tervvel is előállt a harmadik részhez. Az egyik szerint Bill Murray szellem képében tért volna vissza, aki halála után visszajár kísérteni. Murray szerint ez a verzió túl kidolgozatlan lett. A másik, pokoljárós verzió pedig a túl magas költségek miatt esett kútba.

3. Melissa McCarthy negyedik közös filmje Paul Feig rendezővel a Koszorúslányok (2011), a Női szervek (2013) és A kém (2015) után.

Szellemirtók (Ghostbusters, 2016)

4. A színésznők saját bevallásuk szerint nagyon élvezték, hogy kaszkadőrök nélkül forgatták le a jeleneteiket.

5. Amikor aztán Paul Feig kezébe került a projekt, ő igyekezett még néhány jól csengő nevet szerződtetni. Megkörnyékezte Jennifer Lawrence-t és Rebel Wilson-t is, mint tudjuk egyik színésznőt sem sikerült megfűznie valamilyen szerepre.

Szellemirtók (Ghostbusters, 2016)

6. Az eredeti terv ugye egy férfi főszereplős Szellemirtók reboot volt, amiben Channing Tatum is szerepet kaphatott volna. Ez a terv akkor fuccsolt be, amikor kinevezték Paul Feig-et rendezőnek.

7. Kína betiltotta az új Szellemirtókat, ugyanis a hivatalos indoklás szerint a film ‘reklámozza a kultuszokat és a babonát’. A tiltás potenciálisan dollár százmilliókkal foghatta vissza a film bevételeit. 

Szellemirtók (Ghostbusters, 2016)

(Érdekességek forrása ITT és ITT; Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Filmezzünk!

Filmezzünk!