FILMEZZUNK.HU
Hétvégi bevételi lista, USA – A Zsiványok még mindig a csúcson!

Hétvégi bevételi lista, USA – A Zsiványok még mindig a csúcson!

2554

Hétvégi bevételi lista, USA – 2016. december 23-25.

Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet harmadik hetében is megtartotta vezető pozícióját, ami várható is volt, hiszen eget verő debütáns nem érkezett a szilveszteri hétvégén. A Zsiványok mindössze 22%-ot estek, így még mindig közel 50 millió dollárt tudtak keresni. A hétvégi bevételi lista talán legnagyobb nyertese az Énekelj! volt, ami nemhogy veszített a bevételeiből, de 21%-os növekedést mutatott, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy nappal tovább tartott ez a hétvége. A dobogó legalsó fokára a Chris Pratt és Jennifer Lawrence főszereplésével készült Az utazók fért oda, ami 16 milliót tudott keresni újévkor.

Továbbra is nagyszerűen szerepel a Golden Globe-díjra is jelölt Vaiana, ami két helyet előrelépve a negyedik helyen található, köszönhetően a 10 millió feletti bevételnek. Magához képest egész kiválóan szerepelt egy magas korhatár besorolású vígjáték, a Miért pont ő?. A John Hamburg rendezte produkció második hetében is 10 millió felett tudott keresni. Denzel Washington legújabb rendezése, a Fences kétszer többet keresett előző hetéhez képest, így simán Top10-es tudott még lenni. A Kaliforniai álom továbbra is fantasztikusan muzsikál. Ha így folytatja jó sok hétig számolhatunk még vele a legjobb tízben. Az Assassin’s Creed most sem tett csodát, ugyanis 10 milliót sem tudott összekaparni a hosszú hétvégén, ami egy ilyen kaliberű filmnél bizony nagy csalódás. A Casey Affleck főszereplésével készült A régi város visszakapaszkodott a legjobb tízbe, míg a Váratlan szépség, amely Will Smith eddigi filmes pályafutásának legnagyobb buktája, ismételten az utolsó helyen tanyázik.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet – $49,5M / $687,8M
  2. Énekelj! – $42,8M / $277,8M
  3. Az utazók – $16,1M / $66M
  4. Vaiana – $10,9M / $402,4M
  5. Miért pont ő? – $10,6M / $51,9M
  6. Fences – $10M / $32,4M
  7. Kaliforniai álom – $9,5M / $64,8M
  8. Assassin’s Creed – $8,6M / $86M
  9. A régi város – 4,2M / $30,7M
  10. Váratlan szépség – $4,1M / $46,9M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

(Címlapkép forrása; Amerikai hétvégi bevételi lista ADATAI)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · · · ·