Végre beparkolt a Verdák 3 első teljes hosszúságú előzetese

1930

Verdák 3 (Cars 3, 2017) – Előzetes

Végre két elő-előzetes után megérkezett a Verdák 3 (Cars 3) első teljes hosszúságú előzetese is, amiből már egy kis történetet is megtudhatunk. A Verdák a Disney filmstúdió egyik legerősebb darabja, így a nagyon gyenge második rész után egy alaposan átgondolt harmadik epizód következhet. A mese készítői szakítani akarnak a második rész félresiklott vonalával és újra azt várhatjuk, amit az első felvonásban. Kellően, remek ritmusban adagolt humort és érzelmi mélységet.

Beparkolt a Verdák 3. részének első előzetese

Igaz, az eddig debütált képsorok inkább egy drámára hasonlítanak, de biztosak lehetünk benne, hogy humort is kapunk a jövő nyáron érkező Verdák 3. részében. A történet szerint ugyanis Villám McQueent fiatal, feltörekvő titánok szorítják le a versenypályáról. Egy balesetet követően egy ifjú mérnöklány segítségére kényszerül, hogy újra versenybe tudjon állni. Talán Villám McQueen is úgy jár, mint korábbi mentora.

A hivatalos történet szerint:

A Verdák 3-ban Villám McQueen már veteránnak számít, akivel kapcsolatban egyre többször merül fel a kérdés, vajon mikor vonul vissza. Neki is szembe kell néznie a mulandósággal, akárcsak egykori mentorának. Például a feltörekvő versenyautó, Jackson Storm szerint McQueennek már nincs helye a pályán. A piros verda azonban még érzi az erőt magában, és Cruz Ramirezt kéri meg (aki latin nőnek felel meg az emberszabású kocsik világában), hogy készítse fel őt a Florida 500-ra ami egy egész Amerikát átszelő futam, ahol vadonatúj felszerelésű és ifjú versenyautókkal kell összemérnie a tudását. (mafab.hu)

Az első előzetesről ha lemaradtál volna, itt tudod pótolni:

A harmadik részt Brian Fee dirigálta, a forgatókönyvet a Hős6os-t is jegyző Daniel Gerson véste papírra, a teljes történetet 2017. júniusában nézhetjük majd a mozikban.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Menü