FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone maffiafőnök szerepben villoghat az Omerta sorozatban

Sylvester Stallone maffiafőnök szerepben villoghat az Omerta sorozatban

3117

Sylvester Stallone is beszáll a sorozatok világába

Gengsztersorozat érkezik hamarosan Sylvester Stallone főszereplésével, illetve A védelmező rendezőjével, méghozzá egy világhírű könyv alapján! A hetven éves Stallone újra fénykorát éli. Azon kívül, hogy tavaly egy hajszál választotta el az Oscar-díjtól – a Golden Globe-ot behúzta -, a hangját adta a Ratchet és Clank – A galaxis védelmezői című meséhez, feltűnik A galaxis őrzői 2. részében és folyamatban van a legújabb Feláldozhatók rész is.   A közelmúltban röppent fel az a hír a The Hollywood Reporter hasábjain, hogy Stallone csatlakozott egy gengsztersorozathoz, méghozzá nem is akármilyenhez.

Mario Puzo maffiaregényeit egy világ ismeri, gengsztertrilógiáját a világhírű Keresztapa és Az utolsó Don után az Omertával zárta (ez volt az utolsó könyve, posztumusz jelent meg), amelyből a legfrissebb hírek szerint a jelenleg A hét mesterlövész remake-kel foglalatoskodó Antoine Fuqua (Kiképzés, A védelmező, Támadás a Fehér Ház ellen) forgat sorozatot. (puliwood.hu)

A pilot munkálatai már a nyáron elkezdődtek. Sly lesz a főszereplő, aki egy hírhedt és félt maffiavezért alakít majd. Egy Stallone-Fuqua-Puzo trió által összehozott tervezet valószínűleg azokat is rá veszi a sorozatozásra, akik ódzkodnak ettől. Remélhetőleg legkésőbb 2017 nyarára már nézhető is lesz a széria, de hivatalos premier dátum még sajnos nincs.

(Címlapkép forrása)

Mentés


Article Tags: · · · · ·