FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobban várt új sorozat 2017-ben, amit vétek lenne kihagyni

A 10 legjobban várt új sorozat 2017-ben, amit vétek lenne kihagyni

35154

10 sorozat, amit érdemes az idén elkezdeni

2017-ben sem fognak unatkozni a legnagyobb sorozatrajongók! Már megszokhattuk az elmúlt években, hogy egyre több filmsztár vált tévés szerepre, melynek örömére idén is beadta a derekát egy-két nagyobb hollywoodi arc, hogy a tévéképernyők előtt tündököljenek. Sok hölgy rajongó örömére Tom Hardy az egyik, aki néhány epizód erejéig beköltözik sokunk televíziójába, de női oldalon is lesz egy igazán nagy húzónév, Reese Witherspoon személyében. Rajtuk kívül, hosszú évek után feléled A szökés, a 24, illetve a Star Trek, míg az X-Men-történetek és az Amerikai istenek alapján is érkezik egy-egy ütősnek ígérkező széria. Íme 10 sorozat 2017-ben, aminek mindenképpen érdemes esélyt adni.

The Halcyon – 2017. január 2.

A Downton Abbey utódjának szánják ezt a drámai sorozatot, amely a II. világháború idején, egészen pontosan 1940-ben játszódik Londonban. A központi helyszín egy ötcsillagos hotel, így leginkább az arisztokrácia szemszögéből láthatjuk a történéseket, Olivia Williams és Alex Jennings is ladyt és lordot játszik. (origo.hu)

The Halcyon - 2017. január 2.

Emerald City – 2017. január 6.

Az Óz, a csodák csodája új feldolgozása, amelyet merésznek és sötét hangulatúnak szántak a készítők – meglátjuk, mi sül ki belőle. Az író Matthew Arnold, aki pár éve a Siberia című sorozattal vált ismertté a tévés szakmában, Dorothyt Adria Arjona alakítja, ő volt Emily a True Detective második évadjában. (origo.hu)

Taboo – 2017. január

1814. James Keziah Delaney (Tom Hardy) 10 év afrikai tartózkodás után visszatér Londonba, hogy átvegye édesapja titokzatos örökségét. A férfi hirtelen a Kelet-indiai Társasággal szemben találja magát, amely veszélyes játékot űz két háborúzó ország, Nagy-Britannia és Amerika között.

Victoria – 2017. január 15.

A sorozat Viktória királynő (Jenna Coleman) korai éveibe kalauzol minket. 18 éves trónra kerülésétől kezdve Albert herceggel (Tom Hughes) való kapcsolatán át megismerhetjük életét. 63 évig uralkodott, ezzel rekordot döntött a világtörténelemben, mígnem 2015. szeptember 9-én leváltotta őt II. Erzsébet.

24: Legacy – 2017. február 5.

A Kiefer Sutherland nevével fémjelzett 24 című sorozat spinoffjában egy fiatal katona, aki visszatér az Egyesült Államokba, azonban a múltja is elkíséri, mely nem sok jót tartogat számára. A férfi a CTU segítségét kéri, ugyanis tudomása szerint Amerika történetének legnagyobb terrortámadása van készülőben.

Légió (Legion) – 2017. február 8.

David Haller, vagy álnevén  Légiós egy páratlan ember, akinek különleges képessége néha áldást, de leginkább átkot jelent fejére. Az ember feletti hatalom ugyanis nem jár ingyen, David elméje meghasadt képessége következtében. Több személyiség bújkál David testében, mindegyikük egy-egy különleges képesség birtokában van. David igyekszik visszatalálni önmagához, próbálja felvenni a harcot a tébollyal, de már belefáradt a folytonos harcba. Már éppen feladná, amikor találkozik álmai nőjével… (mafab.hu)

Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies) – 2017. február 19.

Parádés szereposztással készítette el az HBO a Született feleségek sötétebb változatát, Nicole Kidman, Reese Witherspoon és Shailene Woodley játsszák a három főszerepet, de többek között Laura Dernt, Alexander Skarsgardot és Adam Scottot is láthatjuk. A történet gazdag, unatkozó nőkről szól, akiknek csak látszólag van rendben az életük, jóval drámaibban fogják fel azonban a dolgokat, mint a Lila akác köz lakói. (origo.hu)

American Gods – 2017. április

Neil Gaiman magyarul is olvasható könyve, az Amerikai istenek alapján készülő sorozat, amely a régi, mitológiai istenek és az új bálványok, az internet, a tévé, a hitelkártya harcáról szól. Gillian Anderson alakítja az egyik új istenséget, Médiát, de többek között Ian McShane, Peter Stormare, Crispin Glover, Orlando Jones is benne lesz, a készítő a legutóbb a Hannibal-t jegyző Bryan Fuller. (origo.hu)

Star Trek: Discovery – 2017. május

Folytatódik a legendás Star Trek sorozat, a legújabb etap tíz évvel az eredeti széria, Kirk és Spock előtt fog játszódni, egy másik űrhajóval a középpontban. Az eddigi produkciókban jobbára a kapitány szemszögéből mutatták be a történéseket, most azonban a parancsnokhelyettes lesz az igazi főszereplő, őt a The Walking Dead Sashája, Sonequa Martin-Green játssza. (origo.hu)

Prison Break: Sequel – 2017. dátum nélkül

Sara Tacredi (Sarah Wayne Callies) egyedül neveli ő és Scofield (Wentworth Miller) közös gyermekét. Ekkor tűnk fel a színen a Zsebes, aki tudatja Lincoln Burrows-szal (Dominic Purcell), hogy öccse valójában életben van. Csakhogy a férfi a világ távoli szegletén raboskodik egy börtönben. Lincoln útra kel, hogy kiszabadítsa a férfit a fogságból. (mafab.hu)

(Cikk forrásai ITT és ITT)

//batigoool//


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·