FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.02.02-től) - Izgalmas hét lesz!

Heti mozibemutatók (2017.02.02-től) – Izgalmas hét lesz!

2465

Heti mozibemutatók – 2017. február 2-től

Újabb hét, újabb filmek próbálják a nézőket becsalogatni a mozitermekbe. Ezúttal Michael Keaton lehet az egyik főszereplő, aki megérheti egy mozijegy árát, vagy J. K. Simmons, aki szintén egy nézőcsalogató produkcióban lesz jelen, de a horror rajongók is örülhetnek, hiszen jön egy klasszikus folytatás. No de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Az alapító (The Founder)

Az illinois-i üzletember, Ray Kroc (Michael Keaton) megismerkedik a Kalifornia déli részén hamburgerezőt üzemeltető McDonald (Nick Offerman, John Carroll Lynch) fivérekkel az 1950-es években. Krocot lenyűgözi az étterem gyors kiszolgálási rendszere, s ügyesen manőverezve átveszi az irányítást a vállalkozás felett; hamarosan milliárdos birodalommá és a világ egyik legismertebb márkanevévé fejleszti a McDonald’s-ot.

Korhatár: 12+
Stílus: életrajzi, történelmi, dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 115 perc
Rendező: John Lee Hancock

Renegátok (Renegades)

Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.

Korhatár: 16+
Stílus: akció
Nemzet: német, francia
Rendező: Steven Quale

Körök (Rings)

A történet szerint egy fiatal nő, Julia (Matilda Anna Ingrid Lutz) élete egy csapásra szörnyű fordulatot vesz, miután barátja belecsöppen egy sötét szubkultúrába. Miután megnyit egy emailt, melynek tartalmát sosem lett volna szabad látnia, Julia feláldozza magát, hogy megmentse fiúját, csakhogy életének utolsó hét napjában felfedez egy másik rejtélyes, “film a filmben”-felvételt, melyet senki sem látott még korábban.

Heti mozibemutatók (2017.02.02-től) - Izgalmas hét lesz!

Korhatár: 18+
Stílus: horror, dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 117 perc
Rendező: F. Javier Gutiérrez

Marina Abramovic – A távolság, ami összeköt (The Space in Between: Marina Abramovic and Brazil)

Marina Abramovic a saját gyógyulásának érdekében Brazíliába utazik, ahol kipróbálja az őslakosok évezedes szent gyógymódjait. Marina mindeközben igyekszik kitisztítania az elméjét és új inspirácókat találni művészetéhez, hiszen az egyetlen lehetőség a gyógyulás. Tudatosságának mélyítése érdekében fel kell tudni oldódnia a testetlen világában, ugyanis a materiális világ gátakat szab a művészetnek… de mennyire szabad messzire menni a művészet érdekében?

Korhatár: 16+
Stílus: dokumentum
Nemzet: brazil
Hossz: 86 perc
Rendező: Marco Del Fiol

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · ·