FILMEZZUNK.HU
Liam Neeson aláírt a Hard Powder című akció-thrillerhez

Liam Neeson-ra újfent bosszúálló szerepet osztottak

2385

Liam Neeson aláírt a Hard Powder című akció-thrillerhez

Arról számolt be a napokban a Variety, hogy Liam Neeson szerepet kapott a Hard Powder című havas, Sziklás-hegységben játszódó akció-thrillerben, amelyet piacra dobnak a hónapban megrendezendő Berlini Nemzetközi Film Fesztiválon.

Frank Baldwin írta a produkció forgatókönyvét, a rendezés pedig a norvég Hans Petter Moland feladata lesz, aki a Stellan Skarsgard főszereplésével készült Az eltűnés sorrendjében-t is levezényelte, ez pedig annak az amerikai remake-je lesz.

A Hard Powder története szerint Neeson egy Nel nevű közkedvelt hókotró sofőrjét fogja alakítani, aki egy coloradói síparadicsomban él, és fia gyilkosság áldozatává válik. Nel különleges adottságait igénybe véve dolgozza ki a bosszút, hogy kiiktassa a helyi kábszer-kartellt, akik fia haláláért felelősek, amelynek következtében végül hatalmas háború robban ki az indián maffia és egy Viking nevű gengszter között. (filmnews.hu)

A tervek szerint a forgatás márciusban kezdődik Albertai Banffban és más kanadai helyszíneken. Michael Shamberg producálja a filmet a StudioCanallel maga mögött, akik Neeson egyik akció-thrillerjét, a Non-stopot is prezentálták.

(Forrás: filmnews.hu)


Article Tags: · · · · ·