FILMEZZUNK.HU

Észbontó lett a Kong: Koponya-sziget vadonatúj előzetese

7937

Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island, 2017) – Előzetes

A híres majomóriás, King Kong tényleg nagyobb lesz a Kong: Koponya-sziget című filmben, mint valaha, derül ki a legújabb előzetesben! A majmos alkotást az a Jordan Vogt-Roberts rendezte, aki eddig mindösszesen a 2013-as vígjátékot, a A nyár királyait dirigálta. A szereplőgárda zseniális, hiszen olyan színészek lesznek benne, mint a Bosszúállók Lokija, Tom Hiddleston, az Oscar-díjas Brie Larson, vagy a két rutinos nagy öreg, Samuel L. Jackson és John Goodman.

Kong: Koponya-sziget (Kong: Skull Island, 2017) - Előzetes

A történet szerint ez a film nem a már jól ismert óriás majmos sztorit tárja a kedves néző elé. A New York-ban játszódó nő rablós történetet ugyanis már több alkalommal is láthattuk. A mostani alkalommal a kezdetek kezdetére kalauzolnak minket vissza. A Koponya-sziget és az ott élő óriás majom felfedezése kapja a főszerepet. Egy maréknyi ember indul útnak, hogy felfedezzék mit is rejteget a Koponya-sziget. A kutatásaik során azonban olyan dolgot találnak, amelyre ők maguk sem gondoltak volna. A történet ráadásul egy nagyobb univerzum része lesz. A stúdió ugyanis már korábban megerősítette, hogy a King Kong és Godzilla hamarosan egy közös filmben is tiszteletét teheti. (mozi-filmek.hu)

Kong: Koponya-sziget érdekességek

  • Joe Cornish-nak felajánlották a rendezés lehetőségét, de ő visszautasította a felkérést.
  • Russell Crowe neve is felmerült a főszerepre.
  • Michael Keaton és J.K. Simmons is szerepet kapott volna a filmben, de időpont egyeztetési problémák miatt Keaton szerepét végül John C. Reilly kapta, míg Simmons helyére Samuel L. Jackson ugrott be.
  • A Skull Island forgatókönyvének finomhangolására a stúdió a Jurassic World rendkívüli sikere után Derek Connollyt kérte fel.
  • A forgatás az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Vietnam-ban zajlott.
  • A film 1971-ben játszódik.
Az első szinkronos előzetest itt tudod megnézni:

Amerikai mozibemutató: 2017. március 10.
Magyar mozibemutató: 2017. március 9.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · ·