FILMEZZUNK.HU

Nagyon ütős lett a Power Rangers nemzetközi előzetese

4920

Power Rangers (2017) – Előzetes

Befutott az újragondolt Power Rangers legújabb előzetese valahonnan keletről, ami elég vagányra sikeredett és ráadásul nem is annyira rövid. Bő egy évtizede még a Fox Kids-en léptek akcióba az álarcos harcosok, azonban most ők is nagy vászonra kerülnek. A projekt rendezőjének azt a Dean Israelite-t kérték fel, akinek a 2014-es, nem túl nagy sikernek örvendő, Az Almanach projektet is köszönhetjük. Igazából ez lesz az első nagyszabású mozija, ami akár kasszát is robbanthat.

A produkcióban a fiatal tehetségek mellett azért akad egy-két nagy hal is. Többek között a színészi stábban lesz Bryan CranstonElizabeth Banks és Bill Hader is. Rajtuk kívül Naomi Scott vállalta be Kimberly/Rózsaszín Ranger megformálását, Dacre Montgomery lett Jason Lee Scott/Piros Ranger, RJ Cyler kapta Billy Cranston/Kék Ranger szerepét, Becky G. bújhatott Trini Kwan/Sárga Ranger kosztümébe és Ludi Lin formálhatja meg Zack Taylort/Fekete Rangert.

Power Rangers története

Öt átlagos gimis számára kiderül, hogy városkájuk földönkívüli fenyegetéssel néz szembe. Csakis ők állíthatják meg az idegeneket, de ehhez arra is szükség van, hogy ne legyenek átlagosak. Félre kell tenniük szokványos hétköznapi gondjaikat és együtt, Power Ranger csapatként kell helyt állniuk.

Amerikai mozibemutató: 2017. március 24.
Magyar mozibemutató: 2017. március 23.

(Címlapkép forrása; Történet forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · ·