FILMEZZUNK.HU

Update!!! Magyar nyelven is beparkolt a Halálos iramban 8 új előzetese

20641

Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious, 2017) – Előzetes

Megérkezett a Halálos iramban 8 legújabb, minden eddiginél észveszejtőbb előzetes magyar nyelven is, ami hatalmasat üt! A legújabb, immáron nyolcadik felvonás eredeti címe The Fate of the Furious lett. A szereplőgárda természetesen marad a régi, Vin Dieselen és Michelle Rodriguez kívül visszatér Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jason Statham és Kurt Russell is. Rajtuk kívül két Oscar-díjas színésznővel fog bővülni a színészi paletta. Charlize Theron mellett Helen Mirren is részt vesz a jövő áprilisban érkező mókában. A rendező az a F. Gary Gray, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint Az olasz meló, a Törvénytisztelő polgár és az Egyenesen Comptonból.

Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious, 2017) - Előzetes

Megérkezett a Halálos iramban 8 legújabb észveszejtő előzetese!
Forrás: UIP Dunafilm

Ez alkalommal azonban Vin Diesel szerint minden más lesz. A színész ugyanis elárulta, hogy a Halálos iramban 8 különbözni fog a franchise eddigi részeitől. Ez leginkább abban merül majd ki, hogy sokkal sötétebb tónusú lesz, a színész által alakított karakter pedig olyan konfliktusba keveredik, amire korábban még nem volt példa. Emiatt komoly érzelmi válságba is kerül, amitől pedig igazi hidegvérű fickó lesz. Vin Diesel szerint a nézők igazán letaglózva veszik majd ezt tudomásul a mozikba. Ennél többet azonban nem volt hajlandó elárulni.

Vin Diesel és “családja” ezúttal New Yorkban, Kubában és Barents-tenger vidékének jégtábláin hajszolja majd az extrém élvezeteket, miközben próbálják megakadályozni, hogy egy megátalkodott anarchista káoszba sodorja a világot.

Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious, 2017) - Előzetes

Érdekességek

  • F. Gary Gray rendező azzal nyerte el a stúdió bizalmát, hogy a szintén a Universal égisze alatt készült Egyenesen Comptonból 2015-ben az év egyik legnagyobb meglepetésfilmje lett, mely csak hazájában 196 millió dollárt kaszált.
  • F. Gary Gray rendező 2015. október 8-án a Facebook oldalán jelentette be a hírt, mely szerint ő kapta a produkció direktori székét. ’Nem is akarhatnék jobb partnereket, mint Vin Diesel, Neal H. Moritz és a Universal Studios Entertainment…’ – állt a bejegyzésben
  • A forgatást Kubában kezdték el, amivel történelmet írt a széria, ugyanis ez lesz az első hollywood-i stúdió film, amit az 1960-as években bevezetett embargó óta a szigeten forgatnak.
  • A stúdió már az elején jelezte, hogy Kurt Russell karaktere nagyobb szerepet kap majd az új részben.
  • Vin Diesel szerint akár az is megtörténhet, hogy Oscar-díjat nyer a Halálos iramban 8.
A első magyar nyelvű előzetest itt pótolhatod, ha még nem volt meg:

Amerikai bemutató: 2017. április 14.
Magyar mozibemutató: 2017. április 13.

(Címlapkép forrása; Cikk forrása ITT, ITT és ITT)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·