FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók (2017.03.30-tól) – Filmözön zúdul ránk!

Heti mozibemutatók (2017.03.30-tól) – Filmözön zúdul ránk!

4745

Heti mozibemutatók – 2017. március 30-tól

A héten terveznél moziba menni, de nem tudod, hogy mit nézz meg? Segítünk! Scarlett Johansson egy híres manga feldolgozásban lesz látható, Jessica Chastain egy II. világháborús történetben bizonyíthat, Kristen Stewart komoly szereppel próbálkozik, a gyerekek Törpapa és csapata legújabb kalandjáért izgulhatnak, míg Terrence Malick rendezésében és Cate Blanchett narrációjában lesz egy dokumentumfilm is. No, de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss heti mozibemutatók!

Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell)

A történet a jövőben játszódik, Japánban. Kiborgok, bionikus emberek és igazi emberek egymás mellett élnek a bolygón, s a köztük levő különbség szabad szemmel nem látható. Sokan a nyakuk hátuljára operált fizikai porton csatlakoznak az információs hálózathoz, mely behálózza a világot. A bűncselekményeknek is új dimenziói vannak. A kifejezetten a számítógépes hálózathoz köthető bűnök elkövetőit egy titkos osztag üldözi, melyet Motoko Kusanagi vezet, egy kiborg, aki katonai tapasztalattal is bír.

Korhatár: 16+
Stílus: sci-fi, akció, dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 120 perc
Rendező: Rupert Sanders

Menedék (The Zookeeper’s Wife)

1939-ben Lengyelországban Antonina Żabińska (Jessica Chastain), és a férje, Dr. Jan Żabiński (Johan Heldenbergh) vezették és gondozták a virágzó Varsói Állatkertet. Amikor hazájukat megszállják a nácik, a megdöbbent Jan és Antonina azzal szembesül, hogy ezután a Birodalom újonnan kinevezett fő zoológusának, Lutz Hecknek (Daniel Brühl) kötelesek jelenteni. A saját eszközeikkel harcolva Antonina és Jan titokban az Ellenállásnak kezdenek dolgozni. Tervet eszelnek ki arra, hogyan tudnának életeket menteni a varsói gettóból. Ám ezzel Antonina magát, sőt a gyermekét is nagy veszélybe sodorja…

Korhatár: 12+
Stílus: háborús, életrajzi, dráma
Nemzet: amerikai
Hossz: 124 perc
Rendező: Niki Caro

A stylist (Personal Shopper)

Maureen (Kristen Stewart) Párizsban élő fiatal amerikai nő, aki hírességek ruhatárát állítja össze. Természetfeletti képességei vannak: szellemekkel lép kapcsolatba, köztük ikertestvérével, Lewisszal, aki nemrég hunyt el. Maureen telefonjára egy nap titokzatos üzenetek kezdenek érkezni egy ismeretlentől.

Korhatár: 16+
Stílus: dráma, thriller
Nemzet: francia
Hossz: 105 perc
Rendező: Olivier Assayas

Hupikék törpikék – Az elveszett falu (Smurfs: The Lost Village)

Egy titokzatos térkép segítségével Törpilla és három barátja, Dulifuli, Törperős és Okoska a Tiltott Erdő szélére keveredik és felfedez egy az övékéhez nagyon hasonló települést. A Tiltott Erdő azonban nem véletlenül tiltott, itt megannyi veszély leselkedik hőseinkre: vannak itt húsevő virágok, na meg Hókuszpók is felbukkan, akinek az üstjébe az eldugott falvat lakó titokzatos teremtmények is jók lennének.

Korhatár: 6+
Stílus: animációs
Nemzet: amerikai
Hossz: 89 perc
Rendező: Kelly Asbury

Az univerzum története (Voyage of Time)

A film a Föld múltjának, eredetének történetét boncolgatja, s mindeközben az emberiség kilátásban lévő jövőjét is boncolgatja.

Korhatár: 12+
Stílus: dokumentum
Nemzet: amerikai, francia, német
Hossz: 90 perc
Rendező: Terrence Malick

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történetei itt és itt)

//milos//


Article Tags: · · · · · · · · · ·