FILMEZZUNK.HU

A színészlegendák bankrablónak állnak a Vén rókák szinkronizált előzetesében

6296

Vén rókák (Going in Style, 2017) – Előzetes

Itt a Vén rókák című vígjáték szinkronizált előzetese, melyben három nagyágyú, Morgan Freeman, Michael Caine és Alan Arkin gondolják úgy, hogy itt az idő bankot rabolni. A Zach Braff rendezte alkotás egyébként az 1979-es, Öreg rókák, nem vén rókák című produkció újragondolása, melyet az Oscarra is jelölt Martin Brest (Egy asszony illata) rendezett.

Vén rókák története

Nem öreg az, akinek a szíve fiatal. Tehát: attól, mert valaki nyugdíjas, még nyugodtan rabolhat bankot. Sőt: egy nyugdíjas sokkal nyugodtabban rabol bankot, mint a pánikra és izgalomra hajlamos fiatalok. Vagyis: a tökéletes bankrablást bízd koros férfiakra. Három békés szegénységben élő idős férfi (Freeman, Caine, Arkin) megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek. És újra átélik, milyen fiatalnak lenni… (InterCom)

Vén rókák (Going in Style, 2017) – Előzetes

Érdekességek:

  • Bár mindketten évtizedek óta vannak a pályán, mégis a Vén rókák Morgan Freeman és Alan Arkin első közös filmje.

  • A film forgatási munkálatai 2015. augusztus 3-án kezdődtek meg Brooklynban, New York Cityben. A stáb egyéb helyszínek mellett Astoriában, Queensben is dolgozott.

  • Morgan Freeman és Michael Caine hatodik alkalommal dolgoztak együtt.
  • A film az 1979-es Öreg rókák nem vén rókák című mozi remake-je, aminek George Burns, Art Carney és Lee Strasberg voltak a főszereplői.

Amerikai mozibemutató: 2017. április 7.
Magyar mozibemutató: 2017. április 6.

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·