FILMEZZUNK.HU
Hat évet mesél el az űrcsempész életéből a Han Solo-film

Hat évet mesél el az űrcsempész életéből a Han Solo-film

2604

Amit már most tudunk a Han Solo-filmmel kapcsolatban

Egyre több jel mutat arra, hogy a készülő Han Solo-film egy eredettörténet lesz, amely azt fogja megmutatni, hogyan vált Han Solo vagány űrcsempésszé. A filmről jobbára csak az alkotók és a benne szereplő színészeik neveit lehetett tudni eddig, de most a Disney vezérigazgatója a történet több érdekes részletet is elárulta. – olvashatjuk az origo.hu-n

Hat évet mesél el az űrcsempész életéből a Han Solo-film

A fiatal Han Solot játszó Alden Ehrenreich és a legenda, Harrison Ford

A film Han Solo hat évét fogja felölelni, 18-tól 24 éves koráig követhetjük benne a karaktert. A főszerepet eljátszó Alden Ehrenreich jelenleg 27 éves.

Megnézhetjük majd, Solo hogyan szerzi meg magának a Millenium Falcont, hogyan ismerkedik meg Csubakkával, és azt is megtudhatjuk, „hogyan tett szert a nevére” – írta a Variety.

Ez két dolgot is jelenthet: egyrészt kiderülhet a filmből, Solo hogyan szerez nevet a szakmában, vagy pedig meg kell barátkoznunk a tudattal, hogy a Han Solo egy felvett név.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a filmből ki fog derülni, hogyan vándorolt át a Millenium Falcon tulajdonjoga Landó Carlissiantól Han Solóhoz. A fiatal Landót Donald Glover játssza el, a közlemény a galaktikus alvilág feltörekvő gazembereként jellemezte a karaktert.

Iger az idén decemberben érkező nyolcadik epizódról is beszélt: Mark Hamill sokat fog beszélni és jelentős szerepe lesz benne. Carrie Fisher halála miatt pedig semmit nem változtattak a filmen. „A Zsivány Egyes-ben voltak digitális emberi szereplők, Carrie-vel ezt nem fogjuk megtenni.

Hat évet mesél el az űrcsempész életéből a Han Solo-film

Carrie Fisher és Harrison Ford a Star Wars: Az ébredő Erő című filmben

A vezérigazgató arról is szót ejtett, mi következik a kilencedik epizód után, igaz konkrétumokat nem árult el: A kreatív csapat azon ötletel, „milyen Star Wars-történetekkel álljanak elő a következő másfél évtizedben. A Disney tehát előre tekint, és már most azon dolgozik, hogy 2035-ig ne fogyjanak ki az új Star Wars-filmekből.

A Star Wars: Az utolsó Jedi idén december 14-től, a  cím nélküli Han Solo-film 2018. május 25-től lesz látható a mozikban.

(A teljes cikk forrása: origo.hu/Varga Dénes)

Mentés


Article Tags: · · · · · · ·